Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

11.2.06

Update 11 februari '06

- Er was al een aantal maanden gerommel rondom Weekend Miljonairs. SBS6 wilde vernieuwing of zelfs een ander format voor de Lotto, Lotto wilde gewoon op de oude weg doorgaan. De Lotto heeft geen beslissing van SBS6 afgewacht en is op eigen houtje gaan shoppen bij de concurrent. RTL4 hapte toe en neemt Weekend Miljonairs over, zonder Robert ten Brink, want die staat onder contract bij SBS. Verbazingwekkend eigenlijk dat RTL de show overneemt: de show van vorige week trekt weliswaar iets meer dan een miljoen kijkers, de 50-plusser is daarbij ruim oververtegenwoordigd en 20-49 zwaar ondervertegenwoordigd (kijkdichtheid 6+ is 7.5%, 50+ haalt 13.5%, 20-49 echter slechts 4.4% - Bron SKO). Wellicht dat men hoopt dat het sandwichen van de show tussen Idols of Dancing With the Stars zal zorgen voor een andere publiekssamenstelling.

Programmaoverzicht SBS6 2005-2006

- Over Dancing with the Stars gesproken: volgens RTL Boulevard keert programma eind maart nog terug bij RTL4 op de zaterdagavond.

- Er is zoveel meer, het programma met Robbert van den Broeke als medium, keert niet terug voor een tweede seizoen bij RTL4. Dat blijkt uit een artikel van BN/De Stem (via Medialog).

Programmaoverzicht RTL4 2005-2006

- 'Joling & Gordon over de vloer' keert toch weer terug op het schema van Talpa. Dat meldt Goldon zelf op de site van hem (via Medialog). Het programma keert per 7 maart weer terug op de dinsdag. Het programma zal nu te zien zijn om 20u30, en staat daarmee recht tegenover nieuwe afleveringen van Desperate Housewives.

- Op dat zelfde Talpa is binnenkort de Entertainmentrubriek 'Entertainment Live', gepresenteerd door Evert Santegoeds, te zien. Het programma is echter alweer uitgesteld, dat meldt Shownieuws. Aanvankelijk zou het programma starten op 16 januari, toen eind februari en nu dus half maart.

Programmaoverzicht Talpa 2005-2006

2 Comments:

Blogger Kokstra said...

"Gerard & Joling"? Gaat hij dan met zijn broer op stap ofzo :)

12:32 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

[aangepast]:)
volgens mij sliep ik:)

10:07 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home