Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

31.1.06

Update 31 januari '06

- Met weinig bombarie gelanceerd, maar in de loop der weken heeft Passion for Fashion zich toch wel degelijk ontpopt tot een kleine serie met zenderwaarde voor NET5. Waar de meeste mensen bij een modeprogramma een tot op het bot gesponsord programma hadden verwacht, bleek het programma juist een uitzondering op de steeds langer wordende lijst van gesponsorde programma's. Het programma komt terug, zo bleek uit de aftiteling van de laatste aflevering. Tien nieuwe afleveringen volgen nog dit voorjaar.

Programmaoverzicht NET5 2005-2006

- Talpa stelt de terugkeer van Gooische Vrouwen met een half jaar uit. Aanvankelijk werd nog gesteld dat de dramaserie over 4 rijke vrouwen dit voorjaar zou terugkeren. Die start is uitgesteld en betekent dat het programma op zijn vroegst in het najaar van 2006 zal terugkeren. Daarbij kan gesteld worden dat het niet meer dan logisch is dat er dan meer afleveringen volgen dan de 8 uit het eerste seizoen. Waar het eerste seizoen in een paar maanden in elkaar werd geknald heeft men nu beduidend meer tijd. Gooische Vrouwen is overigens niet het eerste aangekondigde programma voor 2006-2007 voor Talpa: Expeditie Robinson zal ook terugkomen.

Programmaoverzicht Talpa 2006-2007

- RTL4 bezuinigt een beetje op de komende lente door het nieuwe seizoen van Grijpstra & de Gier (het vierde, en niet -zoals gecommuniceerd- het derde) uit te stellen tot na de zomer. In plaats daarvan blijven de herhalingen van Baantjer die beter scoren dan nieuwe afleveringen Grijpstra & de Gier. Goed voor je imago is het minder (RTL stikt al van de herhalingen). De dramaserieontwikkeling bij RTL stelt bovendien al jaren geen ruk meer voor, terwijl de zender ooit een voortrekkersrol had op dat vlak.

Programmaoverzicht RTL4 2006-2007