Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

30.6.04

Yorin Trouble

NIEUW


The Farm
The Farm is een uiterst succesvol programma van de makers van Expeditie Robinson. In Zweden zijn er al 4 seizoenen van uitgezonden, en het is al extreem succesvol uitgezonden in 8 landen. De Nederlandse en Belgische rechten ervan zijn sinds maart al in handen van Blue Circle, het productiehuis voorheen in eigendom van RTL. Blue Circle zal het programma in coproductie met Strix (de orginele producent) maken. Opnames zullen plaatsvinden in Zuidafrika in de herfst van 2004. Het eindresultaat is zowel voor de Belgische als Nederlandse markt (vergelijkbaar met de co-producties van SBSzenders NET5-VT4 en VOO-VT4).
Start: zondag 6 maart 2005, 20:30

Kicken (jongerendrama)
Voor details zie deze post.
- start: maandag 4 april 22:00
- cast: Caro Lenssen (Meiden van de Wit), Anjali Taneja (Hartslag)
- deels opgenomen in Nieuw Zeeland

Al het Nederlands drama in ons Dramaoverzicht

Motor Passion
Waar SBS Motor Xperience heeft, komt Yorin met Motor Passion. Kennelijk een enorme markt, die motoren. Motor Passion wordt gepresenteerd door actrice Peggy-Jane de Schepper (Costa). Dit wordt haar eerste presentatieklus. Motor Passion laat wekelijk routes in binnen- en buitenland zien, maar bezoekt ook zo nu en dan evenementen. Dit geheel wordt aangevuld met wekelijks motornieuws. Voor de liefhebber.
Start: januari 2005

Pat's LifeUNTITLED programma Patty
Na het matige succes van 'Patty's Ford' en het grote succes van de eerste twee reeksen van 'Patty's Posse' keert de presentatrice in het voorjaar terug met een nieuw programma. Het nog titelloze programma, geproduceerd door Endemol, zal weer een spraakmakend programma moeten worden. Het nieuwe programma betekent dus ook dat er definitief geen nieuwe reeks van Patty's Posse komt.
Start: maandag 11 april, 20:30

Yorin Design
Een nieuw woonprogramma.
Start: zaterdag 5 maart, 19:30


BESTAAAND

Bobo's in the Bush S3
De rip-off van 'I'm a celebrity, get me out of here!' krijgt toch een vervolg. S1 was niet zo'n succes, maar S2 was veel beter bekeken en leverde bovendien enigszins publiciteit op door de slachtkwestie. Het is bovendien een relatief high-profile product van de zender. Voorlopige startdatum is 7 maart om 21:00
RTL Boulevard noemt de volgende kandidaten: Fajah Lourens, Big Brother Ruud, Rasti Rostelli en Ferrie Somogyi.

Jensen
Deze signature show van Yorin komt terug, al was het alleen maar omdat het Yorin behoorlijk wat nodige (gratis) publiciteit oplevert. Jensen blijft op de donderdag

ONM voorheen Onderweg naar Morgen
ma-vrijdag, start per 30 augustus met nieuwe afleveringen op het oude tijdstip van 19:30. De cast is enorm anders per september: op zijn minst 9 vaste castleden zullen verdwijnen in een major overhaul. De serie is daarentegen wel gelijk voor een aantal jaar besteld.

Yorin Travel
Dit uitermate succesvolle reisprogramma, komt uiteraard weer terug. Waarschijnlijk per september. Yorin zou gek zijn als ze het tijdstip zouden veranderen, evenals de dag. Dus hoogstwaarschijnlijk weer terug op zondag om 20:00.


STATUS ONBEKEND

The Bachelor: Zuid Afrika
Naar het tweede seizoen keek geen kip. verwacht geen derde seizoen.

Blij dat ik rij S6
Nog niet bevestigd, maar door het succes van de voorgaande reeks niet onwaarschijnlijk dat dit verkeersprogramma terugkeert. Dag was altijd Dinsdag 21:30.

Den Haag Live
Gesponsord magazine over trends, lifestyle en achtergronden over onze regeringsstad. Gáááp.

Gajes en Gasten Voorheen: De Mooiste Vakantie van je leven
Vier bekende Nederlanders plukken 10 hangjongeren van de straat. Deze 10 hangjongeren gaan vervolgens samen werken en leven. De Bekende Nederlanders bereiden de jongeren voor op hun uiteindelijke taak: 10 dagen het Rode Kruis Hotel voor gehandicapten runnen. Liep aardig, hangt van sponsor af of er een tweede reeks komt.
Start: donderdag 25 november, 20:30

De Ideale Man
Komische zoektocht naar de ideale man, door vrijwel floppen programma kunnen we een tweede reeks waarschijnlijk op onze buik schrijven.

Patty's Ford
Enkele beroemdheden lieten zichzelf van binnen en buiten reinigen op Ibiza onder leiding van Patty Brard. Onwaarschijnlijk dat er een vervolg komt.

Patty's Posse S4
status onduidelijk.... Patty komt in ieder geval met een nieuw programma.


GECANCELLED

Cash & Carlo
De Modepolitie
Only Joling S2
Brutale Moeders
De late nicht show

Popstars- The Rivals: Unsensored
Volgend jaar geen Popstars, dus ook dit niet.


GEEN GROEN LICHT

UNTITLED reallife soap Kim Holland
De productiemaatschappij van Robert Jensen (Empire) was bezig met deze real life soap onder de paraplu van Eyeworks. Inmiddels stopgezet. De zender heeft laten weten het geen geschikt programma te vinden. Bron: Medialog

Breekijzer -nieuwe vorm-
In een interview met het Parool noemt Pieter Storms Yorin als kandidaat voor de verjongde versie van Breekijzer, met nieuwe presentator. zie ook Breekijzer ten einde of toch niet?

UNTITLED Carlo Boszhard project
Na Cash & Carlo is Carlo nu bezig met een nieuw project voor Yorin, aldus een interview met hem in het AD. Eerder meldde Shownieuws al dat hij bezig zou zijn met een nieuw programma voor RTL4. We gaan er van uit dat dit een en hetzelfde project is.

UNTITLED programma Gordon
Gordon komt zou per februari terug komen met een nieuw programma op Yorin. Het gaat hierbij nadrukkelijk niet om een talkshow.

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wanneer ONM zou beginnen was al heel lang bekend! (gelijk met GTST, begin tv seizoen) En je schreef: onlanks had Van der Groot en vip chat... nou, dat is dan wel een jaar of 2 geleden... CHIEL

1:05 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Dat het al eerder bekend was dat OnM op 30 augustus terugkomt met nieuwe afleveringen maakt op zich niet uit. Heel veel van wat in de overzichten staat is al bekend. Een 'update' staat gewoon voor het feit dat nieuwe gegevens toegevoegd zijn. Maar je hebt gelijk: het was al langer bekend.

9:56 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

is sam sam eigenlijk al gestopt?

1:37 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Ja, van Sam Sam zijn al meer dan een jaar geen nieuwe afleveringen meer gemaakt. Komt dus (helaas) niet terug. Wellicht nog herhalingen.

4:19 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Groot gelijk dat Yorin een troep is geworden. Er was dacht ik wel 1 programma dat het altijd wel goed heeft gedaan; namelijk TV Woonmagazine. Komt dat nog terug? Als ik mij nog goed kan herinneren werd dat altijd na Eigen Huis & Tuin uitgezonden, maar dan op Yorin zelf.

4:53 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Vanaf maart komt bij Yorin, het programma Yorin Design. Ik denk dat je dat moet zien als een soort opvolger van TV/VT Woonmagazine.

6:25 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Blijft Days of our Lives bij yorin uitgezonden worden aangezien het seriemmordenaarsverhaal eraan komt.

5:26 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

vooralsnog staan de Days nog gewoon in het schema, al loopt het weinig spectaculair.

10:47 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi ! Leuke blog heb je hier ...
Misschien interesseert mijn site onderhoud tuin jou of je bezoekers ook wel ? Neem eens een kijkje: alles over onderhoud tuin

12:29 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi ! Leuke blog heb je hier ...
Misschien interesseert mijn site muur verlichting jou of je bezoekers ook wel ? Neem eens een kijkje: alles over muur verlichting

12:53 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home