Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.4.05

Programmaoverzicht BNN 2005-2006

De jongste van de publieke omroepen mag in het bestel blijven en dat zorgt voor een paar jonge programma's op Nederland 2. Een paar van die programma's hebben een twijfelachtig karakter ('Love Camp', een programma waarin jongeren seksles krijgen, hoort eerder thuis op een commerciele omroep), maar tegelijkertijd blijft de omroep enigszins innovatief op dramagebied met series als Finals en Bitches. Nu nog een keer iets echt goeds, in plaats van al die dingen die we ook bij de meeste commerciele omroepen hadden kunnen zien.

Hieronder vind je een overzicht van de bij ons bekende programma's voor komend seizoen van BNN. Op dit moment nog verre van compleet. Mis je programma's, of weet je meer over programma's die reeds in het overzicht opgenomen zijn? Mail ons dan!


BESTELD

AVRO's Sterrenslag
Gepromoveerd van de zomer naar de winter. Opnamens nu in Turkije.

Bitches S2
Vorig jaar had deze single camera comedy een succesvolle run in de met herhalingen gevulde zomer. Het nieuwe seizoen wordt nu opgenomen. Zie voor details deze post.
Start" september 2005

Bridgets Triangle
Met het vertrek van Bridget naar Talpa zal dit het laatste seizoen zijn.

Finals S4
De serie is toch niet voorbij, er komt toch een nieuw seizoen. Zie ook deze post.

De Kannibalen
In het programma doen 6 artiesten met een achtergrond in verschillende uitvoerende kunsten aan Stand-up, improvisatie en sketches. 'Artiesten én publiek bepalen het verloop van de avond, artiesten de grapdichtheid en het het publiek tot slot weer het volume van het applaus' aldus Zwarte Kat
start: februari 2006

De Lama's
Een vrij onverwacht zomersucces van BNN van twee jaar terug (zomer 2004) blijkt regelrechte kijkcijferhit.
Start: 24 december 2005

Love Camp
BNN komt met een sekscursus voor jongeren, opgenomen in een tropisch land. Meer details in deze post.
Start: waarschijnlijk september 2005

Mystery Party S2
Sophie Hilbrand en Kurt rogiers komen terug voor een tweede seizoen van dit redelijk populaire BNN programma. Zie ook deze post.

ONM
De soap ONM verhuist van Yorin naar BNN op Nederland2. Aan de soap zal het nodige gesleuteld worden om het aan te passen aan de smaak van BNN (ongetwijfeld nog meer jonge acteurs). Eerder hebben we een analyse gemaakt naar het kijkerspubliek van ONM.
Start: half augustus 2005

Over mijn lijk
In dit programma volgt Patrick Lodiers gedurende een jaar 5 jonge mensen die weten dat ze niet meer lang te leven hebben. Lodiers probeert met de kandidaten het maximale uit hun leven te halen.
start: vanaf 2006

Untitled programma Katja Schuurman
Er wordt met Katja Schuurman gesproken over een nieuw programma, maar inhoudelijk is er nog niets bekend gemaakt.