Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

30.8.04

MTV breidt original content nog verder uit

In Amerika is al nauwelijks meer een clipje te zien op MTV. Ook hier begint het er langzamerhand op te lijken dat MTV de clips gaat overlaten aan zusterstations TMF en The Box. Nu voegt MTV naast haar Amerikaanse content ook in toenemende mate Nederlandse original content toe, die verder gaat dan een VJ die interviews afneemt. We zullen zien of dat het werkt. Het revolutionaire wat MTV ooit had is nu wel zo goed als weg door deze strategie.


NIEUW

Big Shots
Wat is de macht van de camera? Zorgt een draaiende camera voor gratis cocktails, gratis overnachten in luxe hotelkamers in Monaco en gesprekken met celebrities door simpelweg te bluffen dat je opnames maakt voor het niet bestaande Nederlandse programma 'Big Shots'? In Big Shots proberen 4 studenten uit wat ze kunnen bereiken met het bluffen dat ze een TVprogramma maken (inmiddels waarheid).
Start: eind maart 2005

Are You sure you are gay?
In dit programma worden een aantal homo's naar een huis gestuurd in Zuid Europa met een aantal op zijn minst aantrekkelijke vrouwen. Getest gaat worden of de homo's wel écht homo zijn of dat ze te verleiden zijn tot actie met een vrouw. Op dit moment wordt er geworven naar homoseksuele kandidaten.
Start: winter 2005


BESTAAND

The Trip III
De casting is al in volle gang voor de derde reeks van het succesvolle MTV programma waarbij 2 teams in tegenovergestelde richting van punt A naar B reizen. Liftend en met slechts 100 euro op zak moeten ze zo snel mogelijk op de eindbestemming zien te komen. Dit keer met vrouwen.
Start: begin 2005