Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

15.10.04

TVT Q&A

Steeds vaker krijgt TVtoekomst mailtjes van lezers die vragen hebben over bepaalde programma's. Omdat hier vaak interessante vragen tussen zitten die ook andere lezers kunnen interesseren, bracht dat ons op het idee om voortaan de interessantste vragen met antwoord te publiceren.

Een mail van Miranda van Meijeren bijt het spits af.

Hallo, Weet u of de ABC Serie "Lost" ook in Nederland uitgezonden gaat worden? En zo ja. Wanneer? Met vriendelijke groet, Miranda van Meijeren

Miranda, de serie 'Lost' gaat zeker weten uitgezonden worden in Nederland. Gezien het huidige succes van de serie in Amerika zullen zowel RTL als SBS staan te springen om de serie. SBS heeft echter een contract met Disney (=producent Lost), en maakt dus de meeste kans op de uitzendrechten. Of de serie ook daadwerkelijk is aangekocht weet ik niet, maar de kans hierop is wel erg groot. Voor januari hoef je de serie niet te verwachten. NET5 heeft in het verleden 1st-year-shows gelanceerd rond januari (Everwood bijvoorbeeld), maar nóóit eerder. Gezien de leveringsproblemen die dat zou opleveren hoeven we daar ook zeker geen rekening mee te houden.

Meer over 'Lost' vind je onder andere hier.

Heb jij ook een vraag voor TVT Q&A? Stuur ons dan een mailtje.