Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

29.1.06

Programmaoverzicht NET5 2006-2007

NET5 is ongetwijfeld een van de meest transparante omroepen van Nederland: de meeste nieuwe seizoenen van programma's worden altijd erg bijtijds aangekondigd.

Samenstelling Overzicht: 29 januari 2006
Laatste Update: 6 november 2006


NIEUW

Peking Express - VIP
NET 5 wil profiteren van haar franchise Peking Express en het uitbreiden met verschillende varianten. Na de reisvariant 'In het spoor van' wil men ook een BN'er versie lanceren. Niet helemaal onverwacht, gezien het feit dat Wie is de Mol eigenlijk ook pas echt succesvol werd toen er BN'ers in het spel kwamen. De kans is dan ook groot dat we PE en Het Blok op 1 avond zullen zien.

Kop of Munt
NET wil meer reisprogramma's. Het heeft inmiddels al het een en ander op dit vlak geprobeerd: Erik zoekt een huis, Dreamtravel, Weekendtrippers, In het spoor van, etc. Het programma Kop of Munt hangt al een tijdje boven de markt. Een programma waarin presentator Erik van den Hoff wekelijks of op een luxe manier een stad mag bezoeken, of op de budgettoer moet. Of het er komt hangt vooral van de komst van een sponsor af.

Restaurant Makeover
Zie voor details hier.
start: november 06

Stijlloos
Dit concept lijkt toch vooral op een opvolger voor SamenWonen. In Stijlloos draait alles om stellen die samenwonen maar waarvan het interieur wordt overheerst door één van hen. NET5 komt met enkele voorbeelden: Jij houdt van wit en design en je partner juist van kleur en kitsch! Haar liefde voor bloemen is in elke kamer terug te zien. Niet echt mannelijk dus. Of nog erger: zijn huis is volledig ingericht naar de smaak van zijn ex! Lees hier meer.
Start: voorjaar 2007?

On a Mission - Voorheen: Untitled programma Art
In dit programma brengt Art Rooijakkers (verliefde) mensen bij elkaar en maakt reportages in het buitenland. Karin de Groot (programmaleider) doet er duidelijk nog vaag over (tijdens dit interview) want ze mag er ‘eigenlijk niets over zeggen’. Art wordt er bijgeroepen, maar is in gesprek. Als we dan suggereren dat het misschien gewoon ‘All You Need is Love’ is, ‘maar dan anders’ horen we ‘dat NET 5 zeker geen All You Need zal doen’, maar dat bepaalde elementen wel overeenkomen. Mocht de pilot aanslaan, dan zal het programma wellicht in het voorjaar terugkeren.
Start: kerst 2006

Untitled Dramaserie
De zender werkt aan twee verschillende dramavoorstellen van producenten, met als mogelijke lancering in maart 2007.

Wit in Vegas - NLse versie voorheen: Untitled Trouwprogramma
Elk jaar volgt er wel een nieuw trouwprogramma, en dit jaar is het de beurt aan NET 5. Die stuurt een aantal nog te trouwen koppels op reis, alwaar ze opdrachten moeten voltooien. De winnaar krijgt een huwelijk op een tropische locatie. Gezien de opnameperiode (najaar 2006) zal de eerste uitzending niet volgen voor eind 2006, maar waarschijnlijk is zelfs voorjaar 2007. Het orginele format komt van 'een' (VRT)

Wilde Beesten voorheen: Zuid Afrika
Peking Express krijgt niet alleen een VIP-versie, twee kandidaten uit de VIP-versie hebben bovendien een tweede programma opgenomen in Zuid Afrika. Het VIP-koppel sprong er dermate uit dat daarom besloten is het koppel te gebruiken voor nog een programma dat na Peking Express hetzelfde slot zal vervullen. Welke kandidaten het zijn wilde Karin de Groot niet melden, maar wij vermoeden dat Chimène van Oosterhout er 1 van is. In deze spin-off moeten de twee kandidaten opdrachten doen op de minder bekende plekjes van Zuid Afrika. Het winnen van een opdracht kan er voor zorgen dat ze lekker kunnen slapen in een mooi hotel, anders moeten ze bijvoorbeeld in de nacht een reservaatwachter helpen bij het bewaken van een natuurpark.
Start: zondag eind 2006.


BESTAAND

Het Blok S3
Het tweede seizoen van Het Blok was best een redelijk succes. Het stond niet meer na Expeditie Robinson geprogrammeerd, dat programma verhuisde immers naar Talpa, maar moest het nu op eigen kracht doen. Samen met teleurstelling Terra Incognita vormde het de zondag van NET5. De finale was in seizoen 1 nog een flop, in seizoen 2 een groot succes. De opnames van het derde seizoen starten tijdens de zomer wederom in Amsterdam.
Start: september 2006

Evelien S2
De eerste dramaserie van NET5 sinds het verdwijnen van 'Meiden van de Wit' is nog niet eens te zien op het moment van schrijven, maar er waren bij Endemol 20 afleveringen besteld, maar er zullen er maar 10 worden uitgezonden in het voorjaar. Er blijven dus 10 afleveringen over voor het najaar.

Passion For Fashion S3
Dyanne Beekman presenteerde vorig jaar nog Mijn Mooiste Dag voor SBS6, maar gaat nu terug naar het genre waar ze echt goed in is: modeadvies geven. Dat bevalt de kijkers steeds beter, want de cijfers stegen licht gedurende de seizoenen. Vandaar ook een derde reeks.
Start: najaar 2006.

Peking Express
Peking Express keert definitief terug in het nieuwe seizoen. Alhoewel de werving in Nederland nog niet van start is gegaan ('werving start dit najaar'), is die in Belgie vreemd genoeg al wel gestart. In de herfst volgt zoals eerder gemeldt de VIP-versie, in het voorjaar een 'gewone'.
Start: voorjaar 2007

SamenWonen
Ooit begonnen als vrolijk, vlot half uur durend metamorphose programma. Leuker dan de meeste comedy's, maar afgelopen jaar opgerekt naar een uur. Dat kwam het format zeker niet ten goede, maar er wordt aan gesleuteld om het vrolijke en vlotte weer terug te krijgen. Inmiddels is aan TVT bevestigd dat het programma terugkomt, MET presentator Erik.
Start: najaar 2006

Weekendtrippers
gesponsord reisprogramma.

108 Comments:

Anonymous Anoniem said...

komt buffy yhe vampire slayer ooit nog terug???

9:26 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

echt geweldige serie he buffy the vampire slayer, maar ik heb alle afleveringen al gezien, net5 heeft volgens mij ook het laatste seizoen vorig jaar al uitgezonden, maar grote kans dat ze het gaan herhalen denk ik

7:41 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Komt Charmed nog!!!!!!!!!!!!!

3:27 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Charmed komt uiteraard terug op NET 5, maar gezien het feit dat het nog ongeveer 12 afleveringen overheeft blijft het bij die twaalf nieuwe. De serie zelf is gecancelled in de VS inmiddels.

11:47 p.m.

 
Anonymous angelique said...

en hoe zit het met het derde seizoen voor lost ik weet toevallig dat in oktober lost in amerika begint maar komt het ook in nederland weer terug het is echt een geweldige serie en word seizoen twee nog herhaald??

10:14 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo, ik had ook nog even n vraagje ik ben n grote lost fan en ben erg benieuwd of net 5 ook het derde lost seizoen gaat uitzenden. Ik weet dat in amerika het in oktober begint 23 afleveringen. En wordt seizoen 2 ook nog herhaald??

10:17 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Wat betreft seizoen 3 van Lost, dat volgt uiteraard gewoon op NET5. De zender heeft een optie op elk volgend seizoen van de serie, dus zolang het een succes blijft (want het is een succes) zal het blijven terugkeren. De door jou genoemde premiere van Lost in oktober in de VS is overigens daar nog niet bevestigd. Vorig jaar was de premiere van Lost half september. Vanaf dit najaar gaat ABC Lost anders uitzenden: in twee blokken van 10-12 uitzendingen met daartussen een pauze van 8-10 weken voor een andere serie.

Herhalingen van Lost werken traditioneel niet. (ook in de VS niet. Dus waarschijnlijk geen herhalingen van seizoen 2...

6:24 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

komt de serie veronica mars nog op net 5? het zou wel zo leuk zijn. die serie is geweldig!!!

5:33 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

De serie Veronica Mars zou het inderdaad wellicht goed doen op NET 5. Aangezien de producent Warner Bros is, en SBS daar een afnamecontract mee heeft is de kans groot dat de serie op termijn dus bij een SBSzender te zien zal zijn. Maar de dinsdagavond zal vooralsnog gevuld worden door Greys Anatomy, Evelien en Gilmore Girls. Vanaf november, of zelfs later, volgen nieuwe afleveringen van Desperate Housewives. Of NET5 moet besluiten een 'tweede vrouwenavond' in te lassen.

5:56 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ik wou weten of er ook nog nieuwe afleveringen komen van Medium.

8:52 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

@ er komt zeker een nieuw seizoen van Medium. Totdat Lost terugkomt volgen er in ieder geval nieuwe afleveringen van Medium vanaf september.

9:07 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoe zit het met McClouds? Komt dat nog terug? Vorig jaar zijn ze halverwege weer terug gegaan naar de eerste yuitzending...Ik hoop toch echt dat ze de draad dit seizoen weer oppakken...

6:17 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Er komen nieuwe afleveringen van McLouds, wellicht zelfs op prime time, maar voordat het zover is: dat duurt nog tot eind 06 waarschijnlijk.

6:49 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik mis nog dagelijks de ladies van SATC... Kom op, gooi m nog een keer in de herhaling!

2:05 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Wat zitten jullie allemaal te zeuren zeg!

Je kan ze toch gewoon downloaden?

5:00 a.m.

 
Anonymous plurkje.appelboom said...

als de films maar blijven en een leuke serie zoals de desperate housewives... dan ben ik wel tevreden over net 5

2:01 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

februari, maart 2006 werd er een onregelmatig een paar afleveringen van What I Like About You uitgezonden, wanneer komt het en blijft het op een vaste tijdstip uitgezonden??

1:40 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Ik zou er geen rekening mee houden dat 'What I like about you' op reguliere basis terugkeert. In Amerika was de serie niet erg succesvol, en de serie is niet kwalitatief genoeg om in Nederland aan te slaan.

1:52 p.m.

 
Anonymous joyce said...

Ik hoop dat buffy terugkomt ik kan namelijk niet zonder, buffy was de laatste jaren toch niet meer op de tv???
ik heb liever buffy als charmed hoewel ik eerst wel een grote charmedfan was maar nu heb ik liever buffy:D

groeten

3:30 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

De serie 'What I Like About You'was juist wel een groot succes in amerika :S en denkt dat veel mensen in nederland hier dit serie leuk zou vinden

11:53 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

maaruh wat bedoel je met reguliere basis terug keren, dat die mischien wel op een ander manier ooit komt??

11:57 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

relatief succesvol: voor UPN/The WB begrippen scoort het aardig, maar ten opzichte van de grote zenders stelt het niets voor.

Misschien dat het terugkeert als tijdelijk vullertje in de middag.

12:35 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

kijk hoeveel series we van amerika nog niet eens hier in nl nog niet eens te zien krijgen, bijv. What i like...

10:36 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

http://thewb.warnerbros.com/web/index.jsp

10:36 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Niet elke serie is geschikt voor uitzending in Nederland. In Amerika worden veel series gemaakt voor de afrikaanse bevolking, die is er simpelweg nauwelijks in Nederland. series van UPN zijn met name bedoeld voor die gemeenschap. de comedy's van The WB zijn vreselijk slecht, die WIL je niet eens uitzenden. What I like is de ENIGE succesvolle comedy van The WB. Het is niet voor niets dat er nauwelijks comedies van The WB meegaan naar het nieuwe kanaal The CW.

8:20 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo,
Het is me nu nog niet echt duidelijk jongens,wanneer begint LOST nou(geweldige serie trouwens),
in september toch gewoon????
(en is dat dan het vervolg van seizoen 2??of begint 3??)

4:19 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

wat een pOep..
CHARMED!!!
ik wOu alles nOg zien wat verder kwam enzo...
en mcclouds daughters is ook al afgelOpen kOmt pas in het vOorjaar van 2007 weer.. hOe hOu ik ut nu uit dan? geen serie zo gOed als charmed..
het enige leuke serie is nOg summerland..
ik wil charmed :(

3:47 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

je kan mcclouds daughters nog zien op tv als je casema tv digitaal hebt met het zender hallmark, op die zender zenden ze dat ook. Tip: kijk nu maar liever vrijdag 8 september om 16.00 naar ''What I Like About You'' die is ook heel errug leuk! (eindelijk zenden ze het weer uit!!!:D:D:D)

7:17 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Is er al iets bekend over Supernatural, het lijkt me logies dat het op Net5 of Veronica komt.
Renee

12:29 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik vind dat van charmed het hele laatste seizoen opnieuw moet worden uitgezonden. Ik heb geen aflevering gemist maar op het einde hebben ze er een overgeslagen.
Enig idee wanneer charmed voor het laatst te zien is?

5:29 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

de rechten voor Supernatural liggen idd bij SBS, maar tijdens de laatste interviews van mij met zowel NET 5 als Veronica gaven ze aan dat ze de serie niet vonden passen bij de zender. Even afwachten nog dus.

Charmed komt denk ik terug in januari

8:48 p.m.

 
Anonymous nawal said...

ik zou graag willen weten wanneer het derde seizoen van veronica mars in belgië komt

8:38 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Het derde seizoen van Veronica Mars wordt pas in Oktober in Amerika uitgezonden, het duurt dan ook nog wel even voordat België er mee komt.

2:19 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Komt Everwood nog terug?

12:52 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

volgens mij heeft NET5 alle afleveringen uitgezonden. verwacht hoogstens herhalingen van de hele reeks ergens overdag.

12:12 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Mensen,, Wanneer komt charmed weer op de buis??

LIM

4:07 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

WANNEER KOMT CHARMED WEER OP DE BUIS?? li

4:10 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

WANNEER KOMT CHARMED WEER OP DE BUIS??

4:11 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

WANNNEER KOMT CHARMED WEER OP DE BUIS??

4:12 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

wanneer komt lost nou precies weer op de tv in 2006 nog of wordt dat 2007??????

7:56 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Vanaf a.s. maandag (9 oktober) om 22.50 uur op veronica Supernatural!

8:28 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Wanneer Lost terugkomt is nog niet definitief bekend, maar dit zal uiterlijk maart 2007 zijn.

10:19 p.m.

 
Anonymous Adrian said...

gwoon ff tussedoor charmed is niet gecancelled in de VS hij is daar gestopt dat is iets heel anders, het is wel leuk dat paige gaat trouwen!!:)jmr dat het is afgelope maar daarbij het loopt al 8 seizoenen lang 1 van de meest langlopende serie over vrouwen, maar t is ook leuk voor jongens vind ik dan..!

6:37 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

@Adrian: ik moet je teleurstellen. Charmed is echt gestopt. Niet tijdelijk, maar definitief. De laatste uitzending was in mei 2006. Deze moet nog in Nederland worden uitgezonden.

10:32 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

waneer zenden ze seizoen 3 uit van ONE TREE HILL!!! ???

8:43 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Het is mij nog niet bekend wanneer OTH terugkeert. In Nederland is de serie niet heel succesvol, waardoor de noodzaak om er snel mee terug te keren kleiner is...

1:58 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo
ik ben madelein
een charmed fan
maar charmed is niet meer opp net 5 en ik mis het
ik wou graag weten wanneer chramed weer op tv kwam ik mis het heel erg.
wie wete wanneer het weer komt doei
een charmed fan

8:07 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Er was gezegd dat Charmed waarcshijnlijk per 22 oktober weer zou beginnen, maar klopt dit wel???? Help, ben namelijk een charmed-fan met afkickverschijnselen! Wil seizoen 8 graag op de buis!

9:09 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

vraaagje
ehm one tree hill seizoen 3 de dvdbox is toch al uit in amerika , enig idee waneer die in nederland uitkomtt??

6:44 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

k zou heel graag willen weten wanneer charmed precies begint, ben nl een grote fan en k mis het behoorlijk, jammer dat deze serie in amerika gestopt is, ik hoop dat net 5 deze serie nog vaak gaat herhalen net als vorig jaar want dit blijft een gave serie

4:06 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Heej,
Net 5 is top !
Zulke leuke programmas enzo,
maar : Grey's Anatomy
Weetje wat een leuk idee is,
er daar 2 afleveringen van achter elkaar doen , net als bij seizoen 1 :)
xx

8:29 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

is t egt zeker dat charmed in januarie (wat k net las) trug komt want eerst zijden ze 22 okt. en dat is niet doorgegaan k ben t overal al aan t bekijken
maar k wil graag t einde te weten komen van charmed

8:49 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Charmed moet echt terug op de buis komen ik mis het!!!!!!!!!!!!!Wanneer komt het weer op de tv??????????????????????IK wil charmed.Eerst hoorde ik 22oktober toen weer januari toen weer helemaal niet wat is het nou.Tell my please???????????????????????.

8:47 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Mensen: Voorlopig is NIET bekend wanneer de serie terugkomt. Op zijn vroegst in 2007. elke dag opnieuw posten heeft geen zin.

12:24 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Komt boston legal nog terug. Vond dat een geweldige serie

8:25 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo komt greys anatomy ook weer terug want ik kan dat nergens nalezen

10:57 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik vind het erg vervelend dat mc doughters op zaterdag is ik kan het nu nooit meer zien doordat ik dan moet voetballen.

Word het misschien nog een keertje door de week herhaald. En weer iedere dag?

8:28 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Als ik zie hoe vaak gevraagd wordt naar Charmed is het dan niet zaak dat deze eerder wordt uitgezonden dan januari? Mijn vrouw vraagt er ook al telkens naar. Uitzenden die hap!

2:04 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Misschien kunnen we een actie starten om Charmed eerder op de buis te krijgen. En dan vragen we aan Hart van Nederland of ze aan onze actie aandacht willen besteden :-)

2:07 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

misschien moeten jullie deze posts direct richten aan NET 5 (info@net5.nl), dat heeft meer effect...

8:43 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo, wanneer begint het derde seizoen van Desperate Housewives en komtie uberhaupt wel?
Het duurt zo lang!
En nog een vraagje: koomt er een derde seizoen op Prison Break.
Ik hoop het allebei zo erg!

xxx

3:58 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Buffy moet terug!! maakt niet uit om wat voor tijd het komt hoor, ik kijk het hoe dan ook, het leukste zou zijn als het weer helemaal vanaf het begin begint :)

9:53 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Desperate Housewives keert waarschijnlijk per februari/maart terug. Vergeet niet dat NET5 geen enkele aflevering achterliep toen ze in juni de laatste aflevering uitzonden. Vandaar dat we nu even zonder afleveringen zitten, in de US zenden ze namelijk niet een seizoen ononderbroken uit. Nu beginnen, betekent al snel weer moeten stoppen omdat er geen afleveringen meer zijn en ook hier weer een pauze inlassen.

Prison Break: het 3e seizoen? Het tweede is net begonnen in de US...

12:10 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ja maar komt ter een derde seizoen ja of nee want ik heb de box al en afgekeken

3:48 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

@ anonymous: een derde seizoen wordt pas besteld als er duidelijkheid is over het succes van het tweede. Dat tweede seizoen is nog niet volledig uitgezonden (zie: http://www.epguides.com/PrisonBreak --> FOX heeft er nu 13 v/d 22 achter de rug wat seizoen 2 betreft). Maart/April is pas bekend of seizoen 3 zal komen. Die wordt dan op zijn vroegst in september 2007 uitgezonden.

7:15 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo, wanneer begint het 2de seizoen van My name is Earl? ]
het is zo leuk!
x

3:27 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

geen idee. je zou ook RTL 5 daarover kunnen mailen...

3:34 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi, weetje toevallig wel of er nog een seizoen van America's next topmodel komt?
Alleen de amerikaanse is leuk
groetjes!

11:12 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

tuurlijk volgt daar nog een nieuw seizoen van. Op dit moment is er een nieuw seizoen bezig in de VS. Deze wordt vermoedelijk in het voorjaar uitgezonden op RTL 5.

10:28 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

haai, denk je of weetje misschien stiekem of er ook een 4de seizoen van DH komt?
Of ligt dat ook weer aan het succes van de derde?

5:42 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

normaal gesproken hangt dat inderdaad af van het succes van het lopende seizoen, maar dat loopt nu zo goed dat we nu eigenlijk al wel kunnen stellen dat er een vierde seizoen komt.

7:21 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

haaaai, Wanneer komt DH teruug? en LOST ik miss et sooo

6:11 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

eind feb/begin maart 07

10:45 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Waaarom zend net5 alleen maar seizoen 1 uit van one tree hill het word beetje irritant! waarom niet gewoon seizoen 2/3 ???

Oooh en waneer komt supernatural weer teruggggg??

6:58 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Enig idee of de serie Nip/Tuck (ooit te zien bij Veronica, to ergens halverwege de tweede serie gestopt werd) ooit nog vervolgd wordt bij één van de SBS-zenders?
Of is het antwoord nee, en moet ik de DVD's gaan huren/kopen?

4:57 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Nip/Tuck: Veronica heeft die serie vooralsnog opgegeven. Op korte termijn hoef je die serie dus niet terug te verwachten.

11:04 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Wordt het concert van John Legend; 17 december 2006 in het HMH ook uitgezonden op Net5?

Zoja, wanneer?

11:27 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo,

Wanneer komen de nieuwe afleveringen van Summerland?

11:23 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Summerland wordt niet meer gemaakt in de VS. Alle afleveringen die gemaakt zijn, zijn uitgezonden door NET 5.

7:26 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik ben ook summerland kijkerr! maar ze zijn iets van 2 of 3 afleveringen vergeten tjekk de site summerland maar!

en komt er trouwens dvdbox van summerland?

greets,,

11:33 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Voor alle charmedfans het begint 5 JANUARI WEEEER ;D en de seizoen 8 dvdbox komt 15 FEBRUARI UITT YEAH

En voor alle one tree hill fans seizoen 3 komt 7 FEBRUARI UIT!!

11:36 p.m.

 
Anonymous imane said...

plaes laaat charmed terug komen ik ben er zo fan van als charmed niket op tv is is het saaaaiiii plaes aub laat het terug komen ik mis het

11:29 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Waarneer komt charmed terug op tv? En welke datum en zender? ik wil charmed terug!!

1:43 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

ik vermoed dat Charmed is uitgesteld tot de zomervakantie...

10:37 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Komt Strong Medicine nog terug (op Net5) met seizoen 6 ? Daar waren we gebleven! En weet iemand of er meer seizoenen op DVD worden uitgebracht?

11:58 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hej hej wordt buffy the vampire slayer of angel nog herhaald? Doe gewoon na 11en of 12e er wordt toch wel naar gekeken please.........k vind het zo leuk! xxx

1:29 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Heeyy.. okee.. k las net dat Summerland echt niet meer terug komt :( Das stom..heel stom.. k keek er elke zondag naar. Weet je misschien of er een dvdbox ofzoo van Summerland komt??

2:10 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Strong Medicine: vermoed zomer.

Buffy/angel: wellicht nog eens late night.

Summerland DVD: check Amazon.

12:20 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo,
Esther hier;

Ten eerste een compliment voor net5! Op een paar momenten na staat bij mij zo goed als altijd net5 op de buis.
Het enige wat mij stoort is dat de afleveringen vaak worden herhaald en dat ook nog zonder al te veel tijd ertussen. De meeste afleveringen die jullie tussen17.30 en 20.30 uitzenden heb ik minimaal al 2 keer gezien.

Waarom doen jullie dat? Is er geen andere mogelijkheid?

7:42 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

is er al bekend waneer supernatural terug komt op veronicaa??

7:16 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

is er het bekend of astro tv blijft? of komt er iets anders voor inj de plaats?

4:06 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

astro tv wordt toch nog steeds uitgezonden? het is verkochte zendtijd, dus het lijkt me dat dit - zolang er mensen blijven bellen - dit uitgezonden wordt.

10:01 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

ik had een vraagje: komt de serie Heroes hier ook op de buis? Want in de VS is Heroes een erg goed bekeken serie.

10:30 p.m.

 
Blogger P.Matthews said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

5:25 p.m.

 
Blogger P.Matthews said...

hey charmed pas weer terug in de zomervakantie man das nie normaal hoelang nog!!!!:@

en als charmed weer begint beginnen jullie dan weer met seizoen 1?? en dan verder?da wil ik wel lekker alle 8 seizoenen weer kijke!! of gaan jullie alleen de laatste afelveringen van seizoen8 uitzenden?? hoe zit da nou??:S:S das is wel vet jmmr als jullie alleen die laatste afleveringen maar uitzenden!!!

5:27 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

hallo.....
ik zou graag willen weten hoe lang desparate housewives nog op de buis blijft, hebben ze strax nog een stop tussendoor? of gaat het in de zomer gewoon verder?? groetjes

9:47 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

waarneeer komt charmed weer op tv wil datum.. als het kan het zou in de periode van april mei weer op tv kome hoorde ik ..

12:25 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi ik vroeg me af of ER nog op net 5 wordt uitgezonden?

10:14 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik ben in juli 2006 verhuisd naar Frankrijk en wil graag weten welk seizoen weer begonnen is in september 2006 van de volgende serie's:
Grey's Anatomy
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Alvast bedankt !

9:42 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

is er al meer bekend over veronica mars??
Er zijn zoveel nederlanders die dit een top serie vinden.. er zijn genoeg nederlandse forums over te vinden.. en ook in de Vs doet de serie het na 3 seizoenen nog steeds goed..
Is trouwens niet echt een vrouwenserie vind ik..
ken heel veel mannen die het een gweldige serie vinden. Tis meer een beetje een teen versie van Alias en Alias is ook niet echt een vrouwenserie vind ik..

1:41 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ow en waarom is Lost nu alweer gestopt..
En komt het nog terug??
Ik hoorde geruchten over tegenvallende kijkcijfers, en ik vind seizoen 2 in het begin zelf ook wat minder, maar jullie stoppen nu net voordat het weer mega super spannend wordt..
vanaf afl 11 is de serie echt weer op zijn best..
Dus.. komt Lost nog terug en zoja wanneer???

1:43 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Sorry ik bedoelde natuurlijk seizoen 3 van lost..
Vind het erg jammer dat het nu net weer begonnen is en na 10 afl al weer stopt terwijl het seizoen vanaf afl 11 echt mega spannend wordt.. in amerika is het seizoen alweer bijna ten einde geloof ik..

ow en trouwens super dat heroes op de nederlandse tv komt.. ook echt een topserie.. die doet het in amerika ook supergoed..

1:49 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

halloo

ik heb een vraag he
je kunt og ook gwn oude afleveringen uitzendenn!!!

en die 12 nieuwe nog !!

3:40 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik heb Een VraagJe:
KOMT Strong Medicine Weer TeruG Op Net 5 ??? En WaarNeer ,, ??

4:36 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

YESSS YEAH YEAH YEAH Charmed is weer op net 5 ole ole ole ole !!:D

9:28 p.m.

 
Blogger Nikita said...

weet iemand of men in trees terug komt zo ja wanneer groetjes nikita

4:15 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

kan iemand mij vertellen wanneer deel 6 van strong medicine weer te zien is? En op welk net

2:51 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

waar is charmed...????

7:05 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home