Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

25.1.06

't Beste van '05: #2 - Lost/Desperate Housewives

We kunnen er niets aan doen. Twee buitenlandse series in de top tien. Heel lang hebben we getwijfeld of we überhaupt buitenlandse dingen in de lijst zouden moeten vermelden. Is Nederlandse TV niet goed genoeg? Uiteindelijk kiezen we voor de volgende argumentatie: TVtoekomst gaat over Nederland èn de VS, dus mag er best een buitenlandse serie die hier te zien is tussen glippen. En toevallig zijn het ook nog eens een van de beste series ooit gemaakt.

Lost, over een veertigtal gestrande mensen op een toch niet zo onbewoond eiland is geniaal van begin tot eind. Zodra de aflevering is aflevering is het weer aftellen tot de volgende aflevering. Hetzelfde geldt voor Desperate Housewives, die de Amerikaanse maatschappij parodieert op een ongeëvenaarde wijze. Het tweede seizoen is weliswaar iets minder dan het fenomenale eerste, maar toch is het nog steeds een van de beste dingen die we wereldwijd kunnen ontvangen. NET5 mag zich oprecht in de handen wrijven dat het deze serie heeft binnengehaald dankzij de deals met Disney/Touchstone.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Desperate Housewives is geweldig.

10:07 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

je bent zelf geweldig

12:47 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

kan iemand nu eindelijk duidelijk zijn en zeggen wanneer desperate housewives weer begint? september? oktober? geef eens een indicatie!

9:47 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home