Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

21.1.06

't Beste van '05: #6 - Vuurzee

Vuurzee draait om een grote groep hoofdpersonen die in de eerste aflevering weinig meer gemeen lijken te hebben dan dat ze vrienden zijn in een slaperig kustdorpje. Vrij bijzonder is dat er een tweeledige cast is: de ouders met onder andere Carine Crutzen, Mark Rietman en Marcel Musters (allemaal ook hoofdrolspelers in Oud Geld) en hun kinderen die gespeeld worden door onder andere Caro Lenssen en Philip Ivanov.

De VARA heeft veel energie gestopt in de promotie van de serie, in het hele land hingen abri’s met ‘Waar is Yasmin?’ en de mededeling dat Vuurzee een psychologische thriller betreft. Het probleem waar wij tegenaan liepen is dat de eerste aflevering zeker intrigerend is en een aantal interessante verhaallijnen uitzet, maar de verwachtingen niet helemaal waarmaakte. Er wordt goed geacteerd en zo nu en dan een goede grap gemaakt (dat kan ook niet anders met de cast zoals die er is) maar spannend wil het niet echt worden, en al helemaal geen thriller. Toch bleek Vuurzee zo’n typisch geval van: even tijd geven en het wordt alleen maar beter.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik vind dit soort series echt niet op de zaterdagavond passen. Het is ongelooflijk moeilijk voor de meeste mensen om een serie op zaterdagavond te volgen, aangezien de meeste dan wel wat anders te doen hebben. Dus uitzenden op een andere dag of herhaal het programma eens op een werkdag wat later op de avond (bijv. na Nova).

Naar mijn idee gaat hier ook ´The 4400´ van Talpa onder leiden.

2:59 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Daar ben ik het mee eens. Veel mensen gaan idd uit, of kijken Idols.

6:00 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

komen er weer nieuwe opnames van vuurzee 2006 en wanneer dan?
xx mandy

12:24 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

@ mandy: vuurzee wordt opgevolgd door Deadline. Dat zal worden uitgezonden vanaf najaar 07

10:46 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home