Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.1.06

't Slechtste van '05: #8 - Big Brother

De vijfde editie van Big Brother, uitgezonden op Talpa, betekende weer ‘back to basic’ voor de bewoners. Met bijzonder veel free publicity rond de zwangere vrouw Tanja die een van de deelnemers was leek het erop dat deze nieuwe serie weleens een succes zou kunnen gaan worden.

Big Brother bleek vrij vermakelijk te zijn: de kandidaten waren luier dan ooit en Big Brother probeerde met allerhande weekopdrachten (van het op kleur sorteren van bonen tot rookverboden) leven in de brouwerij te krijgen. Dit werkte keer op keer en bewoners werden overduidelijk tegen elkaar opgestookt, bijvoorbeeld Menno die zich moest voordoen als homoseksueel tegenover de andere deelnemers. Chantal en Ingrid hebben dit hem niet in dank afgenomen.

Na verloop van tijd bleek het programma een aflopende zaak te zijn, maar toen Tanja’s baby geboren was en ze even later het huis verliet was de vijfde editie van Big echt doodgebloed. Maar de tenenkrommende en beschamende ‘finale’ waar opperloser Joost de winnaar bleek te zijn spande wel de kroon. En laten we hopen dat Bridget Maasland en Ruud de Wild nóóit meer als presentatieduo te zien zullen zijn.

3 Comments:

Blogger Kokstra said...

Maar het kàn wel leuk zijn. Zolang er maar een beetje minder 'normale' mensen inzitten en het korter duurt.

1:58 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Tja, tis een persoonlijke smaak he. Ik vond Bridget en Ruud super samen, echt een prima combinatie voor zo´n programma. Ze zijn beide nogal goed in het cynische benaderen van dit soort programma´s.

8:01 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik heb alleen de eerste 2 series gezien, daarna vond ik bagger en dat vind ik nu nog steeds.

10:21 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home