Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

20.6.04

De toekomst van zorgenkindje Veronica

NIEUWE PROGRAMMA'S

Be a Moviestar (talentenjacht)
Zie voor details deze post en deze post
Start: Maart 2005

Gotcha, Voorheen: UNTITLED Verborgen Camera Programma
We berichtten al eerder over de Punk'd-cloon van Veronica gepresenteerd door niemand minder dan Tygo Gernandt. Zou dit het programma zijn wat Veronica een beetje smoel geeft?
start: donderdag 3 maart, 20:30
zie eerdere post over dit programma

Het Vijfde Element
Zie voor details deze post
Start: maandag 4 april 21:25


PROGRAMMA'S DIE BLIJVEN


Formule 1 Highlights VOORHEEN Formule 1 Magazine
Het voormalige magazine gaat door in samenvattingvorm aangevuld met interviews. Qua tijdstip ook een degradatie: naar de zondag om 18:00.

Gammo
Het spelletjesprogramma van Veronica.
dag: zaterdag 18:00

De Grote Beurt (metamorphose)
Er is een tweede seizoen besteld van het programma. Het programma scoorde vooral goed in herhaling wat betekent dat het orginele tijdstip (vrijdag 20:30) niet het meest geschikte was.
start: feb/maart begin 2005

Temtation Island IV (reality)
start: maandag 18 april 20:30
bijzonderheden: weer in samenwerking met VT4


STATUS ONBEKEND

Het beste idee van Nederland
Een ontwerpwedstrijd voor studenten industriele vormgeving. Tevens semi populair wetenschappelijk programma. Liep redelijk vanaf oktober, maar niet spectaculair.
start: oktober 2004
presentatie: Jeroen Kijk in de Vegte
tijdstip: maandag 22:20 in oktober

Stop Politie! (docusoap)
Scoorde redelijk, maar met deze titel klinkt het net als een soort 'explosief', wat het absoluut niet is. Terugkeer is nog onbekend.

Countdown Voorheen CD Live
Veronica zal in september starten met een wekelijks muziekprogramma 'in de traditie van Countdown' gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte en Birgit Schuurman. Het programma zal worden opgenomen in het Amsterdamse Escape.
Start: zondag 20:00

Drivers Seat voorheen 'Vet dat ik rij'
Veronica komt in oktober met een nieuw programma 'waarin de auto en het verkeer centraal staan'. Dus: aandacht voor de verkeersregels, 3VO-acties en bekende Nederlanders die een herexamen zullen doen voor hun rijbewijs. Dit programma komt de mannenavond van Veronica versterken. Als het niet te veel een copy-cat programma wordt kan het zowaar nog wat worden met die mannenavond. Ze zijn in ieder geval trouw aan hun thema. En ja, Jorinde Moll wordt weer opgetrommeld als presentatrice.
Start: vrijdag 1 oktober, 21:30, Veronica

King of the Air
Sander Foppele gaat voor Veronica het (door Red Bull gesponsorde) programma 'King of the air' presenteren. Het persbericht rept: 'Natuurlijk is er aandacht voor de surfscène op Hawaii, spectaculaire beelden van kiten, golf- en windsurfen. Ook zie je de verrichtingen en belevenissen van de twee Nederlandse deelnemers: Rutger en Katja. Presentator Sander Foppele bezoekt daarnaast de coolste stranden, de hoogste golven en de meest spraakmakende mensen'. Erg hoge verwachtingen heeft de zender niet van het programma, het staat geprogrammeerd op vrijdagen 20:00.
Start: vrijdag 22 oktober, 20u


VOLGEND SEIZOEN TERUG

Veronica's Lekkerste S2
In dit programma zoeken de makers naar de lekkerste man en vrouw van Nederland. Dat gebeurt samen met een jury en een publiek in een studio. De jury kijkt daarbij alleen naar uiterlijkheden en is niet benieuwd naar de geestelijke vermogens van de kandidaten. Een eerste seizoen scoorde matig voor Veronica, maar het zorgde wel voor de nodige vibe rondom de zender, vandaar dat een tweede seizoen niet heel onwaarschijnlijk is.
Zie voor meer informatie onze eerdere post
Het programma werd gepresenteerd worden door Jorinde Moll.
Destijds te zien op dinsdagen 22:20

Veronica's Fight Master Voorheen UNTITLED Reality Programma
SBS Productions is bezig een reality programma waarin een aantal vechtsporters (m/v) afreizen naar het buitenland. Daar zouden ze na een intensieve training tegen elkaar moeten vechten. Opnames duren een maand. Het programma start in november.
Dag van uitzending is dinsdag, 20:30
Zie ook eerdere posts: Veronica komt met nieuw realityprogramma
SBS begint nieuw realityprogramma


GECANCELLED

Niets dan de waarheid

Veronica Vibes
Het programma is gecancelled. Oude gegevens: Het voortdurend veranderde programma van Veronica (van entertainmentnieuws naar mix van filmpjes en nieuwtjes) scoort maar matig. Als het was doorgegaan in de zomer was het (bij gebrek aan concurrentie) misschien nog wel wat geworden, maar die kans is nu verkeken. Het komt dan waarschijnlijk ook niet meer terug. Wij zouden verbaasd zijn in ieder geval. Veronica zegt op 13 juli dat een verdwijnen van het programma echter nog niet zeker is.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Alias is plotseling verdwenen. Het werd des nachts uitgezonden, dus wat wat verwacht men dan van kijkcijfers? Ik betreur de verdwijning zeer.

11:56 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Alias is verplaatst naar de woensdagavond. Overigens ook vroeger dan voorheen, dus niet meer geheel 's nachts.

4:49 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home