Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.6.04

Mariska Hulscher krijgt datingprogramma op RTL4

Vandaag was Mariska Hulscher te gast bij het radioprogramma van Winston Gerstanovitz op Noordzee FM. Wij vingen kort op dat ze vanaf september een datingprogramma gaat doen voor RTL4, naast een nieuw seizoen voor Looking Good.

UPDATE Inmiddels is bekend dat het genoemde datingprogramma niet voor RTL4 was maar voor Yorin. Mariska doet samen met Irene de presentatie van het programma genaamd 'de ideale man'. Enkele Details bekend gemaakt in het AD.

- Start maandag 18 oktober
- Duur: 10 weken
- De presentatrices testen een groep vrijgezelle mannen - die na drie Idols-achtige selectiedagen zijn overgebleven - op hun 'Tarzan-factor': snappen ze iets van romantiek, beheersen ze de kunst van het daten en kunnen ze met kinderen omgaan, maar ook: weten ze hoe een dvd-speler te installeren en hoe houden ze zich op de stormbaan.
- Het programma werkt samen met enkele kranten. Voorafgaand aan het programma wordt er door middel van een enquête in enkele kranten vastgesteld wat de criteria zijn waaraan de ideale man moet voldoen.
- Elke uitzending eindigt met een 'Ken-ceremonie' waarin de vrijgezelle man door het uitdelen van rozen zijn voorkeur voor een vrouw kenbaar maakt.
- Het programma wordt voor een groot deel uitgezonden vanuit het Amsterdamse appartement van Hulscher.

We gaan in dit overzicht in op de hele winterprogrammering van Yorin.