Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

30.8.04

BNN heeft hoop in de planning

De BNN voldoet aan haar taak om voornamelijk programma's te maken gericht op jongen, zie hieronder. Minimaal de helft van de programma's is specifiek op jongeren gericht.


NIEUW

BNN United
Na 'Het theater van het sentiment' en 'Dolcevita' komt er weer een Radioprogramma met een TV variant. Ditmaal gaat het om BNN United. Dit programma is op dit moment 4 maal per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) tussen 21 en 22u te horen op Radio 1, en behandelt in het programma actualiteiten met een jonge insteek. Het programma wordt gemaakt en gepresenteerd door relatief jonge journalisten en heeft elke aflevering een aantal gasten waarmee gesproken wordt over de actualiteit. Bovendien telt het programma een aantal radioreportages. Nu staat dus een TV-variant op stapel. Deze kan het best worden omschreven als '6-pack, maar dan inspelend op de actualiteit'. Het programma zou nog dit jaar moeten beginnen, waarschijnlijk per november.

Couscous & Cola
Een aantal VMBO leerlingen worden gevolgd. Alle gevolgde leerlingen komen uit het buitenland en wonen een aantal jaar in Nederland. Ze hebben 1 ding gemeen, ze willen naar Amerika. Quote van IdtV: 'De serie is een geestig, onthutsend en ontroerend kijkje in hun wereld waarin zij met zwier overleven.'
Start: maandag 22 november

Mystery Party
In dit nieuwe programma worden de ouders van een jongere uit het huis gelokt met een smoes, wordt het ouderlijk huis voor een feestje verbouwd. Er wordt 10.000 euro aan n themafeestje besteedt en na het feest keren de ouders in een huis terug waarin alles weer in orginele staat is teruggekeerd.
start: februarie 2005

Untitled programma Katja Schuurman
Er wordt met Katja Schuurman gesproken over een nieuw programma, maar inhoudelijk is er nog niets bekend gemaakt.


BESTAAND

Sterrenslag - wintereditie
De nieuwe editie wordt gefilmd worden in de sneeuw, aldus presentatrice Katja Schuurman tijdens een interview. Dit is later bevestigd door de producent.
Start: winter 2005 (onofficieel)

Costa S4
Een vierde reeks van deze 'drama'serie is in de maak. Ditmaal met opnames in Turkije en niet Spanje. Nieuwe spelers zijn oa Maria Kooistra (GTST) en Saartje Vandendriesshen (wie?).
Start: maart 2005

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Saartje Vandendriesshe is een Belgische, die waarschijnlijk ervoor gaat zorgen dat er meer evenwicht tussen de Nederlandse en Belgische cast komt. Costa werd namelijk ook op "EEN" uitgezonden (voorheen VRT).

4:59 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home