Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

12.4.05

BNN stuurt jongeren op sekscursus

Een tweetal jaar geleden wist BNN nogal wat opschudding te veroorzaken met 'Neuken doe je zo'. Een televisieprogramma waarin Bridget Maasland met jongeren praatte over verschillende aspecten van seks. In het programma leerde een blonde mevrouw - gebruik makend van een paar opblaaspoppen - de kijker hoe bijvoorbeeld anale seks werkt. Het klonk baanbrekend en bijna vulgair, maar uiteindelijk bleek het mee te vallen.
Het idee waar BNN nu echter serieus mee rondloopt gaat echter een stapje verder. BNN is jongeren tot 21 jaar aan het werven die onlangs hun eerste seksuele ervaring hebben meegemaakt of aan deze ervaring toe zijn. Met die jongeren wil de omroep afreizen naar een tropisch oord (er wordt gesproken over Brazilie). Eenmaal op dat oord praten de jongeren over 'de eerste keer' en krijgen de jongeren onder andere een sekscursus. Dat alles op veilige afstand van de ouders. Opnamens voor dit programma, toepasselijk getiteld 'Love Camp' zouden nog deze zomer moeten beginnen.
Frappant is echter dat de producent van dit idee IdtV is. Laat uitgerekend de oprichter van IdtV - Harry de Winter - regelmatig een pleidooi houden kwaliteitstelevisie en voor afstand van ranzige, sensatiebeluste televisie. Weliswaar is Harry de Winter niet meer actief voor IdtV, uit het idee blijkt wel dat de producent dat aanvankelijke credo minder lijkt na te streven dan voorheen.

1 Comments:

Blogger tvtoekomst said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

6:53 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home