Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

8.2.05

Bitches definitief 2e seizoen

Afgelopen zomer zond BNN met de combinatie 'de Lama's', 'Bitches' en 'Sterrenslag' een hoog gehalte nieuwe programma's uit voor in de zomer. Van de Lama's en Sterrenslag was al bekend dat ze nieuwe reeksen kregen, maar ook Bitches heeft nu het groene licht voor een tweede seizoen gekregen.
De komische dramaserie over drie dochters (Janna Fassaert (Hester), Sjaan Duinhoven (Sabine) en Anna Drijver (Rachel)) van puissant rijke ouders weten niet beter dan dat alles in het leven hen komt aanwaaien. Totdat ze een auto-ongeluk veroorzaken en zich schuldig maken aan een 'hit & run'. Ze worden gearresteerd en krijgen een taakstraf opgelegd. Vanaf dat moment moeten ze iets doen wat ze nog nooit eerder gedaan hebben: werken.
Op dit moment wordt nog gewerkt aan de scripts. Vanaf mei wordt er gedraaid voor de tweede reeks. Daarmee lijkt een zomeruitzending voor de tweede reeks onwaarschijnlijk.
Op castgebied is er wel een klein probleem. Van Anna Drijver is nog niet bekend of ze wel mee mag doen. Ze zit nog op de toneelacedemie en die doet moeilijk.