Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

25.1.05

Rozengeur en Wodka Lime eindelijk terug

Het was lang twijfelachtig of Rozengeur en Wodka Lime nog terug zou komen met een nieuw seizoen. Nu is eindelijk de premieredatum geprikt voor het 5e seizoen. Vanaf zondag 6 maart is het programma weer te zien op RTL4, om 21:00. Het programma staat echter voor een deel tegenover de combinatie Peking Express/Meiden van de Wit. Voor beide programma's geen goed teken, want ze zijn gericht op hetzelfde publiek.

In het 5e seizoen van Rozengeur en Wodka Lime is Robin/Nienke Romer vertrokken naar het buitenland, en wordt vanaf nu de rol van de 4e vriendin vertolkt door Ellemijn Veldhuijzen van Zanten. Zij is bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekend door onder andere haar rol in sketchprogramma 'Weekly Jones'. In Rozengeur vertokt ze de rol van een fitnessclubeigenaar van een club waar de vriendinnen altijd sporten.

Naast nieuwe afleveringen van Rozengeur is met het schema van RTL4 bar weinig gebeurd. Herhalingen van Baantjer worden vervangen door nieuwe afleveringen van Grijpstra en de Gier, Pulse staat weer op de vrijdag na Grijpstra, na een onsuccesvolle run op de zaterdag. Daarmee staat het programma ook weer tegenover de TV Show.
De zaterdag zelf lijkt RTL4 dit jaar oncreatief te vullen met 'Laat ze maar Lachen', en herhalingen van CSI en nieuwe Las Vegas-afleveringen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik denk niet dat NET5 hoeft te vrezen omdat Rozengeur & Wodka line er tegen over staat. Voor zover ik nog weet deed dat programma het niet goed, en NET5 heeft traditioneel een sterke Zondag avond. Oftwel, mensen weten NET5 te vinden op Zondag.

Overigens is RTL4 weer ontzettend origineel bezig ja...

4:17 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home