Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.1.05

'Wet volgens Milo' alweer uitgesteld

Op het vlak van NET5 zijn er een paar kleine nieuwtjes te melden:

- Meiden van de Wit gaat van de zondag af, en verhuist naar de woensdag, dat meldt de site van NET5 . Het precieze tijdstip is nog niet bekend, maar geheel ondenkbaar is het niet dat de serie de avond gaat starten. Per 2 maart gaat de serie haar derde seizoen in.
- Eerdere woensdagserie 'De Wet volgens Milo' wordt alweer uitgesteld. De herlancering van de serie start niet, zoals eerder aangekondigd, in het voorjaar en heeft nu helemaal geen startdatum meer. Wordt dit een afschrijving in de zomer, als er minder concurrentie is?
- Peking Express gaat op zondag 6 maart in premiere, het precieze tijdstip is nog niet bekend, maar neem van ons aan dat dat gewoon 20:30 zal zijn. Dat Meiden van de Wit niet na Peking Express geprogrammeerd staat (wat wel verwacht had kunnen worden) betekent dat de zender hoogstwaarschijnlijk een andere Nederlandse serie na Peking Express zal lanceren om gebruik te maken van de launch power van deze serie.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Meiden van de wit woensdag Net 5 vanaf 2 maart 20.30 uur
Inderdaad Peking Express zondag 20.30 uur vanaf 6 maart, daarna op de zondag op Net 5 Het Blok

SBS

1:09 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Het blok komt pas per het volgende TVseizoen terug, anders had de werving van de kandidaten en de locatie al bekend moeten zijn. Omdat het programma al grotendeels is opgenomen ten tijde van de start van het programma kan Het Blok niet beginnen per maart 2005.

6:11 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Het zal de orginele Australische versie zijn daar The Block genoemd.

SBS

12:17 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home