Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

22.1.05

Meiden van de Wit toch op zondag

In tegenstelling tot eerdere berichten van NET5 is Meiden van de Wit nu toch op de zondag te zien na nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Peking Express.
Hiermee staat de serie weer op haar vertrouwde plek om 21:30. De twee eerdere seizoenen stonden geprogrammeerd stond na Expeditie Robinson, eveneens op de zondag. Vorige week leek de serie nog de woensdagavond te moeten gaan dragen, maar de verplaatsing is dus ongedaan gemaakt.
In ander NET5-nieuws: de serie 'Lost', aanvankelijk geprogrammeerd op SBS6, is nu verplaatst naar NET5. De serie blijft wel op de vrijdag staan, met als waarschijnlijk tijdstip 21:30. Eerder betwijfelden we al of het zo'n slimme zet was om Joey en Lost tegenover elkaar te programmeren, binnen een zendergroep. Met de verplaatsing verkomt SBS dat twee topseries elkaar beconcurreren.

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Goed dat meiden van de wit verzet wordt. Veel slimmer dan woensdag avond. Maar om nou 'Lost' uit-te-zenden op NET5 vind ik weer minder. Vind dat 't beter op SBS6 plaats hoort zodat 't de concurrent van CSI kan worden.

7:05 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Meiden van de Wit op zondag is inderdaad verstandiger. Lost op NET5 snap ik vanuit het kwaliteitsperspectief: het is simpelweg een van de beste series sinds jaren (2 afleveringen staan overigens in de 'top 10 beste afleveringen van series 2004' van de erg goede site thefutoncritic.com). Tegelijkertijd kan het zich met gemak ontwikkelen tot een serie van het formaat CSI (maar dan met minder spin-off mogelijkheden, haha) en in dat opzicht is de serie gepaster op SBS6.

7:18 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Meiden van de Wit komt niet op de zondag op Net 5. Ze staan op de woensdag 20.30 uur. Op de zondag na Peking Express komt Het Blok te staan.
Dinsdag Net 5 wordt ook een sterke avond met Desperate Housewives en Everwood.

SBS

10:46 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

@'SBS' - NET5 heeft wel degelijk Meiden van de Wit terug verplaatst naar de zondag. Zie dit op de site van SBS. Is vrijdag nog door SBS aangepast.
Licht je bron voor het nu al uitzenden van een tweede seizoen van Het Blok op zondag eens toe. Ben benieuwd

11:05 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

De Australische versie van Het Blok (daar The Block genoemd) zal op zondag op Net 5 komen. Wel gepresenteerd door Erik v/d Hoff overigens.

SBS

12:14 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

(bas) Als 'SBS' zo goed geinformeerd is zou hij/zij ook moeten weten dat Meiden gewoon weer op de zondag staat en het blok op woensdag samen will&grace en strong medicine.

9:55 a.m.

 
Blogger medialog said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

9:39 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

@(bas): Je hebt gelijk, excusses

SBS

6:55 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home