Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

20.1.05

Famke Janssen ook in derde seizoen Nip/Tuck

In Nederland zijn we ergens in het tweede seizoen van de geweldige serie Nip/Tuck blijven steken (Veronica had een misverstand met de distributeur en moest de uitzendingen plotsklaps staken) maar Amerika is deze zomer toe aan het derde seizoen. Nip/Tuck kan worden moeilijk omschreven worden: het is een dramaserie die zich afspeelt op een plastische chirurgie kliniek die zich zowaar draaiende houdt terwijl een van de 2 chirugen zich vergrijpt aan elke vrouw die een borstvergroting wil en de andere chirurg voortdurende huwelijksproblemen heeft. De serie onderscheidt zich naast de harde humor van andere dramaseries door incidentele gore beelden van operaties. De serie won afgelopen week een Golden Globe voor beste dramaserie. Afgelopen seizoen werd Famke Janssen door de producers binnengehaald om de relaties binnen de serie verder op te schudden.
De gastrol van Famke Janssen is de makers kennelijk goed bevallen, want ze komt terug in seizoen 3. Dat meldt het blad Entertainment Weekly. Aangezien geen enkel medium in Nederland dat tot nu toe heeft opgepikt, dachten wij: laten wij het goede nieuws dan maar verspreiden. Nip/Tuck is zo verassend goed dat het elke vorm van publiciteit goed kan gebruiken zodat die Nederlanders ook eens gaan kijken, al was het alleen maar om Famke Janssen sexy te zien zijn.
Het derde seizoen van Nip/Tuck volgt in Amerika ergens in de zomer, in Nederland is het nog niet bekend wanneer we de resterende afleveringen van Nip/Tuck te zien krijgen.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Echt een superserie! Kan niet wachten tot ze weer verder gaan. Heb trouwens gelezen dat er nog in ieder geval 2 seizoenen van elk 15 afleveringen komen.
Was een leuke rol van Famke, wel een beetje raar. Werd ook steeds gekker. Blijkbaar was incest alleen niet genoeg....

4:00 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Ryan Murphy, de producent van de serie zit in ieder geval nog 2 jaar aan de serie vast, inderdaad.

4:44 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

wie weet wanneer nip tuck weer doorgaat, vorige week zaterdag nog een aflevering gezien en nu opeens niet op de bekende tijd, is dat ivm WK rugby, want volgens mij was het nog niet de laatste aflevering van deze serie die ik vorige week zag? en op welke tijdens wordt de serie herhaald?

10:30 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home