Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

8.2.06

Hoofdrolspelers 'BOKS' bekend

We konden al eerder als eerste melden dat Maarten Spanjer de hoofdrol zal gaan vertolken in de nieuwe politieserie BOKS. RTL Boulevard meldde woensdag dat ook Joost Prinsen een rol zal gaan vertolken in de serie. Wij kunnen echter nog een paar andere hoofdrolspelers bekend maken voor de serie over rechercheur Boks. Naast Joost Prinsen en Jim Bakkum zullen Thijs Römer, Bracha van Doesburgh en Esmee de la Bretoniere rollen vertolken in de serie. Dat blijkt uit productie-informatie die ons is toegekomen.
Thijs Römer is met name bekend van de miniserie 'Medea', uit handen van Theo van Gogh. Bracha van Doesburgh op haar beurt is eigenlijk voornamelijk bekend van haar hoofdrol in 'Het Schnitzelparadijs' en 'Vet Hard'. Op televisiegebied heet Bracha echter voornamelijk gastrolletjes gespeeld in politieseries.
Esmee de la Bretoniere speelde haar eeste rol in de film 'De Johnsons', maar de grootste bekendheid geniet ze eigenlijk van haar rol als Irene in de soap 'Goudkust' in 2000-2001. Daarnaast leent ze haar stem aan commercials.
Wanneer BOKS in premiere gaat is nog niet bekend, maar waarschijnlijk is dat dit nog dit voorjaar zal gebeuren, bijvoorbeeld zodra 'Van Speijk' voorbij is.

Meer over BOKS hier