Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

13.2.06

Talpa geeft arme moeders 'Bijstand'

Endemol is bezig met het produceren van een nieuw programma voor Talpa. Hierin krijgen moeders met weinig financiele ruimte, hulp in de liefde. In dit reality-dating programma worden de moeders in de watten gelegd, krijgen ze korte tijd een droomleventje en gaan ze daten met verschillende mannen. Onder de titel 'Cinderella' wordt op de site van Talpa al een flink aantal maanden kandidaten geworven, maar het programma gaat nu onder de naam 'Bijstand in de liefde' door het leven. Een presentator (m/v) is nog niet bekend.

Het programma zal waarschijnlijk per april of mei bij Talpa te zien zijn. (TVtoekomst)

In ander Talpa-nieuws:
- eindelijk wordt het huidige format van NSE losgelaten. We hebben al meerdere malen geschreven dat het de formule met zowel Nieuws, Sport en Entertainment totaal niet werkt omdat een kijker geinteresseerd in voetbal het niet kan schelen dat Jan Smit concerten gaat geven in Duitsland. En andersom. Daarnaast heeft het entertainment-onderdeel nog steeds geen enkele primeur voortgebracht. The reason to watch is daarmee nihil. Goed: het programma wordt nu omgedoopt tot 'NSE Nieuws', waarbij huidige format losgelaten wordt, en het sneller, jonger en de drie pijlers worden losgelaten (ANP/Volkskrant/TVtoekomst).

- Talpa komt met een co-productie met de Belgen: '7 Plagen'. Vier Belgen en vier Nederlanders trekken gaan twee aangrenzende huizen bewonen en moeten elkaar het leven zuur maken. Elke dag moeten de twee teams het tegen elkaar opnemen in een spel. De winnaars van dat spel mogen een plaag uitroepen over de andere ploeg. Die plaag komt bovenop een reeds geldende plaag. Elke plaag is onomkeerbaar. Het team dat het eerst opgeeft geeft daarmee het andere team het (met de dag oplopende) prijzengeld. Het klinkt als een dagelijks programma, dus verwacht dit in de vooravond (Talpa/TVtoekomst).

Programmaoverzicht Talpa 2005-2006

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Errug leuk programma.......*zucht*
Worden de dames na hun verschijning in dit programma dan ook op hun uitkering bekort dankzij een oplettend en overijverig ambtenaartje?

5:42 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home