Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

5.4.06

Update 5 april '06

- Nog niet genoeg gehad van politieseries? Dan heb je geluk bij de TROS. Die heeft namelijk een spin-off besteld van de Belgische serie 'Flikken', een politieserie die zich afspeelt in de regio. Die serie is met groot succes al een tijdje te zien bij de TROS, en krijgt nu een Nederlandse variant. Producent zal zijn Eyeworks, die eigenlijk nog nauwelijks sporen heeft op dramagebied. Hun enige prestatie is het flutterige 'Sprint' van BNN. De serie zal te zien zijn vanaf 2007. Met de huidige aankondiging kan dat betekeken dat de serie al in het voorjaar van 2007 te zien zal zijn. Met de aankondiging van deze dramaserie zijn er nu al bijna even veel dramaseries officieel bekend van de Publieke Omroep als er heel afgelopen seizoen op de drie publieke netten uitgezonden zijn.

Alle dramaseries voor 2006-2007 staan hier op een rij

- Talpa komt met een programma waarin huwelijken worden geregistreerd. Er lopen dan niet alleen een aantal cameraploegen van Talpa rond op je huwelijk, maar je kan een deel van de kosten van je huwelijk terugverdienen. Het programma - Het Huwelijk Van - zal op zijn vroegst te zien zijn vanaf half mei, de opnamens beginnen binnenkort.

- Nog een ander programma voor Talpa: een soort improvisatie soap / comedy. Op medialog staat de serie als volgt omschreven. Wekelijks krijgen onder andere Jennifer Hoffman, Georgina Verbaan en Miryanne van Reeden een beginsituatie te horen waar ze zelf al spelend een eind aan moeten breien. Jennifer en Georgina hebben wel vaste rollen: ze spelen twee huisgenotes die totaal niet op elkaar lijken en daardoor totaal verschillend op situaties reageren. Het wordt opgenomen voor een groot publiek. Het doet een beetje denken aan 'de vloer op', een programma van de NPS waarin bekende acteurs moesten inspelen op hints die vanuit de zaal gegeven werden.
Het programma zou al eind april te zien moeten zijn op de zaterdagavond van Talpa.

Programmaoverzicht Talpa 2005-2006

1 Comments:

Blogger Kokstra said...

Dat laatste programma klinkt wel interessant, als het goed uitgevoerd wordt zou dat wel eens leuk kunnen worden!

12:14 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home