Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

1.4.06

Update 1 april '06

Volgende week start de nieuwe politieserie BOKS van Talpa. Het is de derde politieserie voor de zender, na Parels & Zwijnen (wat is daar eigenlijk mee gebeurd?) en Van Speijk. De zender speelt echter niet meteen alle bestelde afleveringen gedurende het huidige seizoen, maar deelt de boel op. Zodoende is het volgend seizoen meteen verzekerd van een succesvolle serie (alles wat na het voetbal staat scoort toch) en kan het in de zomer eventueel extra afleveringen bijbestellen mocht het huidig seizoen erg goed lopen. De eerste uitzending van BOKS is overigens op zondag 9 april.

Meer weten over wat Talpa volgend seizoen van plan is? Lees ons Programmaoverzicht Talpa 2006-2007.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ze moeten goed scorende films een tijdje progammeren waarschijnlijk gaan dan de mensen ook nog even blijven hangen voor bvd of andere dingen..

11:29 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

als ze die nou zouden hebben. Het aantal films bij Talpa in de kast is op een paar handen te tellen. De rechten liggen de komende jaren nog vast bij RTL en SBS.

1:26 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik snap eerlijk gezegd echt niet waarom je DRIE politieseries zou willen uitzenden op een beginnende zaneder. Van Speijk was redelijk goed, Parels en Zwijnen ook, maar het scoorde nog niet zo goed. Waarom die twee niet gewoon afwisselen...??

1:06 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home