Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

1.4.06

Update 31 maart '06

Een aantal projectupdates:

- De Baantjer-film is afgelast, en er zouden extra afleveringen volgen voor de serie. Het zou gaan om extra 3 lange afleveringen (elk van 2 uur). RTL 4 had overigens nog een aantal afleveringen liggen van het afgelopen seizoen die aanvankelijk naar de lente getild waren en nu uiteindelijk ook op het herfstschema zullen belanden. Afgelopen seizoen heeft RTL 4 nauwelijks nieuwe afleveringen van Baantjer uitgezonden.

Nu al meer weten over wat RTL 4 het volgend seizoen van plan is? Klik dan hier.

- Weet Wat Je Date, een nieuw datingprogramma van Veronica is eveneens doorgeschoven naar de herfst 'om strategische aard'. Het gaat goed met Veronica en men heeft de investering dus niet nodig om de targets te halen. Tegelijkertijd moet Veronica ook beseffen dat het gehalte Nederlands product hiermee wel tot een dieptepunt in het voorjaar daalt (heeft het Commissariaat voor de Media geen minimumeis voor Nederlands product?). Bizar & Bijzonder, De Grote Beurt en Temptation Island zijn de enige programma's van eigen bodem die de zender uitzendt. Een ander programma is inmiddels ook bevestigd voor een volgend seizoen. Ook in seizoen 2006-2007 zal Veronica wederom Het Beste Idee van Nederland gaan uitzenden. Het zal alweer het derde seizoen worden van het programma. Afgelopen seizoen presenteerde Charly Luske het programma nog, maar die praat inmiddels voor Talpa 'leukste homevideos' aan elkaar.

Alle plannen van Veronica voor 2006-2007 staan hier.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Twee reacties. Baantje: Gaaaap. Terecht dat er geen film komt. Klaar met die ouwe meuk.

En qua uitstel dating. Wees blij Tatum. Na dat slecht gemaakte candid programma is het tijd dat je een goed programma gaat maken of krijgt... verdien je.

http://tvmannetje.web-log.nl/

10:27 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home