Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

23.3.06

Groeten uit de Rimboe krijgt vervolg

Met het huidige succes van de vervolgreeks op 'Groeten uit de Rimboe' denkt SBS 6 serieus aan een 'Groeten uit de Rimbo' met BN'ers. Dat meldt althans RTL Boulevard. Alhoewel 'Groeten uit de Rimboe' misschien niet het best scorende programma voor de zender was afgelopen najaar, betekende het wel veel voor haar imago. De eerste aflevering van Groeten Terug was wel meteen een succes.
De vraag is alleen of een 'Groeten uit' met Bekende Nederlanders wel zo'n slim idee is. De charme van het programma was juist dat mensen met bepaalde eigenschappen (een bakker die niet tegen hitte kon, en 's zomers in de kelder sliep, eenmaal in Afrika in een lemen hutje onder de brandende zon moest slapen) gekoppeld werden aan een tegenpool in 'de Rimboe'. Dat speelse effect zou wel eens verloren kunnen gaan zodra er BN'ers in het spel komen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

We moeten inderdaad oppassen dat we niet 'altijd' maar BN-ers inzetten om een serie levende te houden. Bn-ers zijn over het algemeen niet echt, dus desastreus voor zo'n spontaan programma als deze. SBS hen juist wel willen inzetten, vanwege de vele crossover mogelijkheden in allerlei showbizz-gerelateerde SBS-programma's. 'In het spoor van Peking Express' (net5) is met de BN-ers ook geen boven het maaiveld scorend programma. Echte mensen is leuk, anderen niet.

9:29 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home