Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

7.4.06

7 plagen uit het schema

De vooravond blijft een drama bij Talpa. Per maandag verdwijnt kennelijk niet alleen NSE, wordt Entertainment Live verschoven, het aantal minuten Homevideo's maar weer eens verdubbeld en is als ultiem hoogtepunt ineens ook '7 Plagen' weer uit het schema verdwenen. Wat precies de volgorde wordt is zelfs voor de gemiddelde TV-freak nauwelijks meer te volgen. Zolang je onthoudt dat 'Lotte' om 19u op zijn plaats blijft weet je toch maar 20% van de vooravond van Talpa uit je hoofd. Gok je dat op 1 van die andere 4 half-uurtjes Homevideo's te zien is heb je ook 50% kans dat je een goed timeslot raadt, al is de uitkomst wel wekelijks wisselend. Moesten de homevideos afgelopen week nog het leeggevallen NSE-slot vullen: de ultieme grap is dat er nu een TBA in het schema staat om maandag 20u, men weet dus 3 dagen voor uitzending nog niet wat men wil uitzenden... Mogen wij een gokje doen voor de TBA? Er ligt nog een stapeltje 'Life with Bonnie' (Amerikaanse comedy met Bonnie Hunt) in de kast.
Wat betreft het wederom uitstellen van '7 Plagen': wat zou de oorzaak zijn? Dat blijft gissen. Het is al de tweede week op rij dat het programma wordt uitgesteld. Het programma is online nog steeds wel te volgen. Het programma is een co-productie met het Vlaamse Kanaal Twee, maar daar zou het programma de komende weken sowieso nog niet te zien zijn.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ze willen bij de eerste afleveringen veel leuke beelden tonen. Maarja dit maakt de vooravond niet sterker als iets steeds uitgesteld word!!

12:26 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Is het geen idee om de laatste afleveringen van Samen uit te zenden. Deze zouden eigenlijk op zaterdag uitgezonden worden,maar dat is er nooit van gekomen. Met "samen" heeft talpa het voordeel dat de serie al bekend is en het een nederlandse productie betreft (dat wou John toch zo graag)

8:21 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik snap hier helmaal nix van. Heb zaterdag nog iemand gesproken die het heel ZWAAR had, maar niet zei dat het helemaal was gestopt. Schrijf morgen op m'n log de ware reden... want hier moet meer achter zitten..
tvmannetje.web-log.nl

9:55 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home