Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

1.5.06

Update 1 mei '06

Na een korte week pauze starten we vandaag weer met updates.

- Allereerst meldt SBS 6 dat Peter R de Vries nog in ieder geval 3 jaar verbonden blijft aan SBS 6. Tot de zomer van 2009 zal de presentator/journalist het programma 'Peter R de Vries, misdaadverslaggever' blijven maken, maar er wordt ook gesproken over dat de presentator ook andere programma's voor de zender zou kunnen gaan maken en/of presenteren.

- Iets opvallenders is wellicht nog de komst van een turnprogramma bij SBS 6. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, een communicatiebureau, Eyeworks, TNO en SBS 6 werken samen aan een eventuele 7-delige reeks getiteld TTT - Top Turn Trophy. In dat programma moeten diverse clubs op turngebied het tegen elkaar opnemen.

Programmaoverzicht SBS 6 2006-2007

- Het is een stille scoorder voor RTL 4: de Achmea Kennisquiz. Ooit begonnen bij SBS 6, maar nu al een aantal jaar met succes te zien bij RTL. Omdat de voortgang van dit programma vooral afhangt van 1 ding - de sponsor - kan nu gezegd worden dat deze besloten heeft tot het laten terugkeren van het programma in het komend seizoen. (TVtoekomst)
Programmaoverzicht RTL 4 2006-2007