Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

18.4.06

SBS 6 gaat rokkenjagen

Het WK is op komst, dus wat ga je doen? Dan richt je je op een publiek wat minder snel geneigd is al dat voetbalgeweld te gaan volgen: de vrouw. SBS 6 knalde er dan vrijdag ook niet voor niets nog even een persbericht uit dat juni een 'sprookjesmaand' wordt bij SBS 6. Naast een paar films met happy endings en een hoog NET 5 gehalte (denk aan: Notting Hill, The Princess Diaries) komt er dan ook een dagelijks woonprogramma: 'de Ultieme Woon Make-over'. Daarbij wordt een huis compleet onder handen genomen. 'In De Ultieme Woon Make-over is de inspiratiebron voor een droommetamorfose een liefhebberij van een van de bewoners. Vervolgens wordt het complete huis onder handen genomen om het de gewenste uitstraling te geven. Er is hierbij geen sprake van enkele smaakvol aangebrachte details, maar daadwerkelijk van dé ultieme make-over waar niets meer aan toe te voegen valt.' Klint dat niet een beetje als Extreme Makeover: Home Edition, maar dan zonder de zielige hulpbehoevende bewonders?
Nu we het er toch over hebben: de eerste Nederlandse rip off van Extreme Makeover: Home Edition - Je Leven in de Steigers - van Talpa keert in een later stadium eveneens terug.

Alle programma's van SBS 6 voor het huidig seizoen vind je hier.
Alle andere programmaoverzichten per zender vind je - zoals altijd - in de rechterbalk.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

complimenten voor jullie weblog, toch even kleine correctie: je leven in de stEIgers ;-)

3:58 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Iets anders, is er al iets duidelijk over de toekomst van SBS Broadcasting ? Heb intern nogal wat geklaag gehoord laatste tijd, dat het een zooitje is en dat men echt te extreem bezuinigt.

Waarom wordt de geldkraan dicht gedraait door aandeelhouders, terwijl SBS Broadcasting B.V. uiterst winstgevend is ? Terwijl RTL NL ook aandeelhouders heeft, en veel minder winstgevend is ?

5:27 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home