Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

23.11.05

Update 23 november '05

Talpa lijkt wel elke dag nieuwe projecten te lanceren. Gisteren sloot Andre van Duin een contract met de zender. Talpa gaat een soort I Love Andre maken waarin het beste materiaal uit zijn carriere te zien is. Typisch dat we alweer zo'n programma krijgen, want heeft RTL4 niet tot in den treure een 'best of Andre'-programma uitgezonden? De carriere wordt uitgerekt over 26 (!) afleveringen.
Andre krijgt ook een eigen grote show op de zender in 2006-2007 en schijnt voor het seizoen erop een eigen comedy te ontwikkelen. Vooral dat laatste trekken we in twijfel. Een show voor 2007-2008 nu al aankondigen lijkt meer een publiciteitsstunt dan getuigen van realisme.

Daarnaast komt de zender ook met een soort TVserie lijkend op de film 'De Poolse Bruid', maar dan met de titel: 'De Buitenlandse Bruid'. Dat blijkt althans uit een wervingsformulier op de site van Talpa. Mannen tussen de 20 en de 55 die sympathiek zijn, een leuke baan hebben, maar ook een paar mislukte relaties met Nederlandse vrouwen, worden opgeroepen zich op te geven om 'het gelukt te beproeven met een Aziatische- of Oost-Europese Bruid'. Producent Palm Plus volgt dan met de camera die zoektocht.

- Het eerder door ons gemelde programma 'Reislust' is eenmalig. Dat blijkt na navraag bij de zender.

Overzicht programma's Talpa 2005-2006