Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

15.11.05

Primeur: Opvolger Desperate Housewives

Desperate Housewives is al een aantal maanden weer te zien op de succesvolle dinsdagavond van NET5. Sinds de start van het programma in maart is het een regelrechte hit voor de zender, met gemiddeld meer dan 700.000 kijkers. Omdat ABC in Amerika echter niet wekelijks een nieuwe aflevering uitzendt, maar er af en toe ook herhalingen tussen stopt, loopt NET5 inmiddels slechts 5 afleveringen achter op Amerika. NET5 loopt dus in op Amerika en zal dan ook per eind december (tijdelijk) moeten stoppen met Desperate Housewives.
De zender heeft echter al een nieuwe serie in de startblokken staan om de positie van Desperate Housewives over te nemen: Greys Anatomy. Het is een van de meest succesvolle series van dit moment in Amerika. Greys Anatomy speelt zich af in een ziekenhuis en gaat over een paar jonge doktoren die stage lopen. Onlangs publiceerden we nog een groot artikel over het fenomeen Greys. Greys zal de laatste serie in de reeks 'dinsdagavondseries' van NET5 zijn. Die avond is bekend geworden door Ally McBeal en Sex and the City.
De laatste aflevering van Desperate Housewives staat gepland voor 27 december. Greys Anatomy start de week erop (4 januari).

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

@thomas
Everwood begint waarschijnlijk in februari/maart 2006 als vervanger van Gilmore Girls. Tenminste zo was het de afgelopen paar seizoenen. Ik ga ervan uit dat SBS de rechten voor dit 4de seizoen ook wel heeft aangekocht.

12:44 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik hoop zo dat TheOC weer naar dinsdag gaat maar dat zal wel niet, misschien woensdag?

12:24 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home