Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

7.11.05

Update 7 november '05

- Talpa verrast vriend en vijand door toch met 'Slapen bij Frans Bauer' te komen. Het werd al lichtelijk vermoeiend, de commotie rondom het programma. Nu is er kennelijk een knoop rondgehakt, en komt het programma er toch onder het mom van het volgen van een promotionele actie van Radio 538. Het programma zelf (en dat raakt een beetje ondergesneeuwd door al dit gedoe) draait om Frans die bij een paar fans gaat kijken hoe hij zou worden ontvangen als hij er zou mogen logeren. Het programma wordt in een noodtempo in elkaar geramd (opnamens met een beetje geluk 'al' op vrijdag begonnen, uitzending dinsdag), dus benieuwd of het kwalitatief wat wordt. De reeks is bijzonder kort: 4 afleveringen van 25 minuten en 2 van 50 minuten.

- De komende 4 weken is ineens 'Het Mannetje' ook weer terug bij Talpa. Een paar weken geleden nog wegens dramatische cijfers samen met de volledige vrijdagavondprogrammering op de reservebank beland ten goede van een paar films, nu weer terug na Frans Bauer.

Alle toekomstige programma's van Talpa vind je in ons Programmaoverzicht Talpa 2005-2006

- Een van de meest succesvolle en plezierige programma's van NET5 - SamenWonen- krijgt wederom een vervolg in het voorjaar. De werving is inmiddels in volle gang via website en promo's op NET5. SamenWonen wordt daarmee het langslopende bestaande programma van NET5. De presentatie blijft in handen van Erik van der Hoff. Vorig voorjaar werd het programma overigens nog op het laatste moment uitgesteld omdat sponsors zich terugtrokken uit het project.

Alle toekomstige programma's zijn ook hier overzichtelijk gebundeld:
Het programmaoverzicht van NET5 2005-2006