Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

25.10.05

Wondere Wereld eindelijk geprogrammeerd

Tijdens herfstpresentatie van Talpa werd het programma al aangekondigd: Wondere Wereld, de Nederlandse variant op Galileo (onder andere te zien in Duitsland en Belgie). Het programma stond aanvankelijk al voor een start in september gepland maar werd een paar weken daarvoor zonder opgaaf van reden uit het schema gehaald. Galileo is een populair wetenschappelijk magazine. De Nederlandse variant zal elke aflevering bestaan uit minimaal 1 'eigen' item en de rest zal een montage zijn van een item dat reeds eerder uitgezonden is in een van de buitenlandse varianten. De presentatie is in handen van Ernst Paul Hasselbach (Expeditie Robinson).

Daarnaast zijn er nog een aantal programma's aangekondigd, zoals 'Slapen bij Frans Bauer' (Frans Bauer slaapt bij fans!) en een programma met de walgelijke titel 'Rock around the block' (buurtbewoners voeren act uit).

Alle programma's zijn terug te vinden in het programmaoverzicht van Talpa 2005-2006

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hmmm... "Wondere Wereld" is al eens gebruikt als programmanaam door de TROS / Chriet Titulaer.

Ach ja... Talpa gebruikt wel vaker namen die al gebruikt zijn. "Thuis" bestond ook al bij de VRT. Het houd de advocaten bezig zullen we maar zeggen.

2:38 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home