Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

20.11.05

Update 20 november '05

Vandaag een uitgebreide update:

- Reislust, een nieuw programma van Talpa, is niet zoals de titel doet vermoeden een reisprogramma. Het programma, al aangekondigd voor september zal in november te zien zijn om 18u30. Het programma draait om 'het fenomeen vakantieliefde. Twee singles gaan op droomvakantie, opzoek naar de perfecte liefdesmatch. Is het de bedrieglijke mix van zon, zee en een betoverende omgeving, of ontstaat er echte liefde?' (bron: Talpa). De presentatie van het programma is handen van Regina Romeijn.

- De TVshow zal dan wel onder leiding van Reinout Oerlemans doorgaan bij de TROS, Ivo Niehe gaat een interviewprogramma doen voor Talpa getiteld 'Ivo'. Met elke week een groot interview en surprisegasten.

- Buurt op Stelten is de nieuwe titel voor Rock Around The Block, een programma waarin een gezin een act moet neerzetten. Gelukkig is die walgelijke titel dus verdwenen.

- Wie kan zich nog 'Miss Talent' herinneren? Ooit initieerde SBS6 een zoektocht naar een nieuwe presentatrice om naast Irene van der Laar en Wendy van Dijk te kunnen gebruiken in programma's. Uiteindelijk won Renate Schutte, een presentatrice die uiteindelijk niet veel meer presenteerde dan een paar afleveringen van Over de Roooie voor SBS6. Via een paar omzwervingen doet ze nu voor de publieke omroep een kinderprogramma. Nu komt de TROS met 'Superster', een zoektocht naar nieuw presentatietalent onder leiding van Reinout Oerlemans. 30 december begint de zoektocht.