Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

16.6.05

Update 16 juni 05

- Allereerst zijn een aantal hoofdrolspelers voor de dagelijkse comedyserie 'Voor Elkaar' bekend gemaakt. Cees Geel en John Kraaijkamp Jr zouden de hoofdrollen op zich nemen, dat meldt RTL Boulevard. Cees Geel speelde de hoofdrol in de bekroonde film 'Simon' en speelde daarnaast vele (bij)rollen in onder andere Meiden van de Wit. John Kraaijkamp Jr is bekend van onder andere zijn hoofdrol in de langlopende comedyserie 'Het Zonnetje in Huis'.
Het programmaoverzicht van Talpa 2005-2006

- De Telegraaf en RTL4 staan op het punt een overeenkomst te tekenen waarin wordt samengewerkt op programma's over misdaad en lifestyle. Deze programma's zullen samen worden ontwikkeld. Een onderdeel van deze deal is een crimeprogramma voor John van den Heuvel. Op dit moment is John van den Heuvel al vast misdaadsdeskundige van RTL Boulevard en tevens werkzaam voor de telegraaf als misdaadsjournalist. Vreemd overigens dat de Telegraaf uitgerekend gaat samenwerken met RTL, terwijl de Telegraaf Holding juist grootaandeelhouder is van SBS...
Het programmaoverzicht van RTL4 2005-2006

- Barbera Barend stapt over van de Tros naar RTL5 alwaar ze de presentatie van Voetbal Insite op zich zal nemen. Dat programma wordt nu nog elke maandag en vrijdag gepresenteerd door Wilfrid Genee, maar die vertrekt op zijn beurt weer naar Talpa om daar de sport te gaan doen.