Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

14.6.05

Update 14 juni '05

In de afwezigheid van TVtoekomst hebben zich een aantal nieuwe programma's aangediend, en zijn er meer details bekend geworden van reeds aangekondigde programma's. Een overzicht:

Max
- Het programma Supersenioren zal per september te zien zijn op de zaterdag van NL1 om 9uur.
programmaoverzicht Max 2005-2006

RTL4
- Nederlands grootste commerciele zender heeft een Nederlandse versie van het programma SuperNanny (hier bekend als 'Eerste Hulp Bij Opvoeden') besteld. Dit programma wordt overigens onterecht in diverse media 'the Nanny' genoemd. Laat dat programma nu een comedy met Fran Drescher zijn.
Het programmaoverzicht van RTL4 2005-2006

SBS6
- All You Need is Love krijgt een nieuw seizoen, het succesnummer van Robert ten Brink blijft, ondanks de heftige concurrentie, goed lopen. De werving voor kandidaten is inmiddels in volle gang.
- Meer Voor Minder, een programma dat SBS Productions maakt in samenwerking met een aantal sponsors en bepaalde mensen moet leren beter met hun geld om te gaan krijgt een tweede seizoen.
- SBS6 heeft bij producent Endemol ook een nieuw programma besteld waarin families gevolgd worden die voor het eerst in hun leven gaan camperen. De families zullen gaan tenten in Toscane. Opnames beginnen al eind juni.
Programmaoverzicht SBS6 2005-2006

Talpa
- Allereerst 'de Bouw', een nieuw bouwprogramma waarin stellen hun droomhuis moeten bouwen. De vraag is of dat hetzelfde programma is waar al eerder Bridget gekoppeld werd. Dat ongetitelde bouwprogramma omschreef Bridget eerder in Showtime als volgt: 'Het is een programma waarbij we een gezin gaan helpen met het verbouwen van hun huis omdat ze iets bijzonders hebben meegemaakt. En dat doen we met een heel stel stoere vrouwen. Dus we hebben een vrouwelijke architect, stylist, timmervrouw het wordt dus een stoer en pittig programma'. Vooralsnog houden we het er op dat het gaat om twee verschillende programma's.
- Daarnaast 'In de Huid Van', oftewel, de nieuwe variant van de 'Soundmixshow': Ook voor dat programma is de werving gestart. De site werft kandidaten als volgt: '
Kun jij zingen als Freddy Mercury, Aretha Franklin, Justin Timberlake of je eigen idool? En kun je meerdere nummers van deze artiest perfect imiteren? Geef je dan nu op en maak kans op € 50.000!'
- Tenslotte keert regelmatig het gerucht terug dat Beau van Erven Dorens en Linda de Mol een talkshow zouden gaan presenteren. Nu beweert televisievakblad Broadcast Magazine dat er vergevorderde plannen zouden zijn om de twee een show te laten presenteren op de zondagavond. In het programma zouden onderzoeksresultaten van diverse enquêtes bespreken. Onderzoeken die uitgevoerd zijn door Maurice de Hond. Daarnaast behandelt het programma ook het nieuws van de week. Het programma zou na negenen op de zondagavond te zien moeten zijn.
Programmaoverzicht Talpa 2005-2006

Zonder Omroep
Een tweetal projecten zijn aangekondigd zonder dat daar nog omroepen aan verbonden zijn.
- Dr Bram: een soort Nederlandse variant op het Amerikaanse programma Dr. Phil. Er zou binnenkort een proefaflevering gemaakt voor een Nederlandse versie van deze show door producent TeVe Holland, die eerder verantwoordelijk was voor de enige andere Nederlandse dagelijkse talkshows zonder nieuwsbinding: Catherine, Lenferink! en Thomas.
In het programma zal psychiater Bram Bakker op geheel eigen wijze allerlei alledaagse problemen aan de orde stellen en er mee aan de slag gaan. (deels via Medialog)
- uitgerekend Geert Hoes, een GTST-acteur, zou bezig zijn met een reallifesoap over zijn gezin. Dat beweert Noordzee FM. De opnames vinden vooral plaats in het buitenland. "We zijn bezig om in Nepal en Zuid-Afrika te gaan draaien", aldus Hoes. "Ik ben er nog nooit geweest. Maar ik wil er erg graag een keertje naartoe. We zijn voor deze soap gevraagd en nu ben ik erg druk met de onderhandelingen."
Overzicht programma's zonder zender

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Talpa:
- 'De Bouw' en het programma van Bridget zijn twee verschillende zaken
- Beau & Linda is een feit

11:35 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

bron?

6:41 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home