Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

30.5.05

Update 30 mei '05

Een update van een aantal projecten:
Wat betreft de nieuwe zender van John de Mol, Tien:
- De productiemaatschappij Blue Circle heeft een telenovelle verkocht aan Tien. Een telenovelle is een soap met een eindige verhaallijn. Volgens RTL Boulevard zou een telenovelle uit Brazilië worden vertaald. Het gaat om 200 afleveringen. De serie zou gaan over een lelijke arm mens die uiteindelijk uitgroeit tot een rijke vrouw.
Het concept Telenovelle is niet nieuw voor Nederland. Yorin heeft het eerder geprobeerd met de serie 'Bon Bini Beach'. Die serie flopte echter. Niet zozeer omdat het een telenovelle was, maar vooral door de vreselijk slechte scripts en de tenenkrommende acteerprestaties.
- De overstap van Bridget Maasland van BNN naar Tien heeft een aantal gevolgen op project gebied:
* De presentatrice gaat een dagelijks programma maken voor Tien.
Het programmaoverzicht van Tien 2005-2006
* De presentatrice maakt nog Bridget Triangle en AVRO's Sterrenslag voor BNN
Het programmaoverzicht van BNN 2005-2006
- Fabienne gaat weer een programma presenteren. Het zou gaan om 'Duel in Frankrijk'. Fabienne vertelt in Showtime: "Het heeft alles te maken met Frankrijk en met de producten uit dat land. Niet alleen maar wijn, maar ook kaas, Yoghurt en weet ik veel." Fabienne en haar nog onbekende co-presentator worden apart van elkaar samen met een cameraman gedropt in een wijnstreek in Frankrijk. "Daar krijgen we allemaal opdrachten die we moeten uitvoeren. Deze hebben allemaal te maken met de streek en de wijnen uit die streek. Wij krijgen uiteindelijk zo aanwijzingen om de eindlocatie te bereiken. Het is een strijd om de eer. Wie er het eerst is, heeft de aflevering gewonnen."
Kortom: een door Frankrijk gesponsord programma om het land toeristisch weer op de kaart te zetten. Leuk voor op de zondagmiddag.
Het programmaoverzicht van Yorin 2005-2006

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

bridget gaat vast Nieuws, Sport & Entertainment doen met Beau

4:19 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home