Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

20.6.05

Nederlandse variant van Funniest Homevideos op komst

Lang molken verschillende zenders het programma 'America's Funniest Homevideos' op alle mogelijke manieren uit. De TROS herverpakt het programma tot 'De Leukste Thuis' en SBS6 gebruikte zo nu en dan hele oude afleveringen om een timeslot (tijdelijk) te vullen. We zijn voorlopig nog niet van het programma af, want Talpa heeft nu de rechten op een paar nieuwere reeksen van het programma verworven. In Amerika komt het programma volgend jaar weer terug voor een 15e seizoen. Daar is het programma overigens al jaren zonder Bob Saget te zien. SBS6 zal volgend seizoen zich ook weer begeven op de homevideomarkt met een eigen, Nederlandse variant op het programma. Net als in het SBS programma die we gisteren rapporteerden strijden inzenders van een tape voor een 'grote prijs'. Het programma zal geproduceerd worden door huisproducent SBS Productions.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

SBS had ook de rechten van de funniest specials (vaderdag, moederdag, valentijnsdag enz...) Ook zonder Saget. En de tros zend gewoon de nieuwe afleveringen uit. Gepresenteerd door ... en ... (in ieder geval geen bob saget) Dat SBS dat nou herhaalde, 2 jaar geleden, wat maakt het uit. Die Saget stukjes zijn wat oudbollig, maar de filmpjes blijven leuk :D

Overigens, SBS haalt ook filmpjes uit hongarije en china... viel mij laatst op. Erg vaag!

12:33 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Die vaderdagspecials zijn gewoon onderdeel van America's Funniest zelf. De duo presentatie van AFH is juist ook oud...In de VS wordt al jaren geen duopresentatie meer gebruikt, sinds 2001 presenteerd Tom Bergeron het programma namelijk in zijn uppie.

Wat betreft het laatste: dat is Worlds Funniest Homevideos

7:50 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik bedoelde te zeggen dat SBS ook de rechten heeft van de nieuwere (tot 2001 las ik) funniest specials. En die horen bij AFV, i know.

En vergeleken met Saget zijn de uitzendingen bij de tros (uit 2000) 'nieuw'.

Worlds Funniest Homevideos drukt er filmpjes in uit Hongarije China en Duitsland... Dát weet ik. Maar het klink gewoon nogal vaag, als je chinese of hongaarse mensen hoort praten... "wat zeggen ze nu!" :D

Dat ze nog geen oude afleverigen hebben gekocht de DE LEUKSTE THUIS, hebben ze direct het commentaar d'r bij. Dat van SBS is vaag gewoon niet grappig.

En ook vreemd, in sommige uitzendingen zit gewoon geen lach band onder... Dan zijn die filmpjes gewoon VEEl minder grappig. Ook slordig van SBS dat ze soms het applaus er niet afhalen... Dat staat zo stom.

4:19 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home