Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

30.12.04

'Lost' wint plek op SBS6

De op twee na grootste hit van het nieuwe seizoen in Amerika, 'Lost', heeft nu ook een zender gevonden in Nederland. Al langer was bekend dat het SBS concern de rechten had bemachtigd van deze serie. Sterker nog: ze vallen binnen het contract dat SBS heeft met Touchstone Television (Buena Vista Television), een onderdeel van het Disney concern. Dat betekent dat ook het redelijk succesvolle 'Kevin Hill' (UPN) en 'Rodney' (ABC) in een later stadium op een van de SBS zenders te zien zal zijn (gezien het karakter van de serie op NET5).
'Lost' gaat over een 40-tal mensen die neerstorten met een vliegtuig op een onbewoond, tropisch eiland. Al gauw blijkt echter dat er een mysterieus dier op het eiland rondloopt die de slachtoffers bedreigt. Het programma is bedacht en geproduceerd door JJ Abrams, de man achter de series 'Alias' en 'Felicity'.
'Lost' wint sinds de start steeds haar timeslot en is regelmatig het best bekeken programma van de avond. Vanaf komende woensdag wordt het programma gekoppeld aan het andere programma van JJ Abrams: Alias.
Lost is vanaf maart te zien op SBS6.

Eerdere berichtgeving over Lost:

Kijker vindt Lost
Lost is Amerikaanse belofte van dit jaar

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Misschien ook wel aardig om te lezen en te zien. Mijn logje over 'Lost'.
http://www.vanbilsen.net/309/archives/00000474.php

10:27 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Gisteren de eerste pilot aflevering van Lost gezien. INdrukwekkend, het beste wat ik de laatste jaren heb gezien, een echte aanrader.

12:42 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Na 24 (waarvan ik seizoen 4 helaas wat vind tegenvallen) is dit eindelijk weer eens een serie met kwaliteit! Ben blij dat het op televisie komt, maar voor nu lang leve het internet!

11:45 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home