Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

24.12.04

Projectnieuws 24 dec

Hoe gaat het nu met? - SBS6
Het vakantievullertje van de zender, waarin Robert ten Brink en Wendy van Dijk op bezoek gaan bij spraakmakende personen uit diverse televisieprogramma's, komt nu terug in februari. Op twee woensdagen (16 en 23 februari) zullen Robert en Wendy nieuwe tijdelijke bekendheden bezoeken. Wordt het niet eens tijd een wat langere reeksen van het programma te laten maken?

Streekziekenhuis - NET5
Een nieuwe reeks van de serie komt terug per 5 januari om 20:30

Untitled Docusoap HFC Haarlem - SBS6
Er komt definitief een documentaire over de voetbalclub HFC Haarlem, dat meldt het Haarlems Dagblad. Eyeworks zal de 8 afleveringen voor SBS6 gaan produceren. In de serie zullen de spelers en de club gevolgd gaan worden.
Start: april 2005, zaterdagen 17:30

Untitled TALPA TV / TV NL nieuwsbulletin
Het station van John de Mol is van plan een nieuwsprogramma te gaan maken. In de Telegraaf zegt De Mol: "Dat moet anders zijn dat het NOS Journaal en RTL Nieuws, want mensen hebben geen behoefte aan een derde nieuwsprogramma. Wij willen niets doen dat er al is, want dan voeg je niets toe."
De ervaring leert dat niets moeilijker is dat een nieuwsprogramma introduceren. We noemen: 'Veronica Nieuwslijn', 'Actienieuws' (oude versie), 'Morgen Gebeurt Het', 'SBS6 Nieuws' (later 'Het Nieuws'), 'Stem van Nederland' en 'Yorin Today'.

Untitled TALPA TV / TV NL sportbulletin
Het station van John de Mol wil doordeweeks dagelijks komen met eredivisiejournaals. Volgens de Telegraaf zullen kleine clubs daarin meer dan nu op aandacht van de tv-makers kunnen rekenen. Andere sporten dan voetbal komen vooralsnog niet aan bod.

'Pauls Lotgenoten' is de titel voor het nieuwe programma van Paul de Leeuw (eerder hier te vinden als Untitled programma Paul de Leeuw).