Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

16.12.05

Update 16 december '05

- Viola Holt is bezig met een achtdelige reeks voor Talpa. Wat het programma precies inhoudt is niet bekend. Dat werd bekend gemaakt in het programma RTL Boulevard. Ze wordt bovendien 1 van de gasten van Hotel Big Brother. Eerder maakte Radio 538 al bekend dat er door Viola gewerkt zou worden aan een programma met helderziende man Sarina (die man van die magnetische kettingen). Of dat nog steeds de plannen zijn is echter niet bekend. Het programma zou in februari/maart op televisie te zien moeten zijn.

Alle programma's van Talpa 2005-2006

- Een woordvoerder van NET5 geeft aan ons aan dat er waarschijnlijk toch een derde reeks van het Blok zal volgen. Die beslissing is overigens pas na de finale gevallen en nog niet 100% definitief. De werving voor de nieuwe reeks zal plaatsvinden vanaf de uitzending van zondag.

2 Comments:

Blogger medialog said...

Erik van de Hoff gaf in de uitzendig van maandag al aan dat er ee derde reeks komt (Tot ziens bij Het Blok in 2006).
(zie Medialog)

12:22 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Het klopt dat Erik dat zei. Sterker nog: ik was bij de opname zelf en heb na de uitzending de aanwezige woordvoorder van NET5 gesproken over die uitspraak. Die vertelde dat er nog nog niets besloten was, en dat de opmerking op dat moment een loze opmerking was. Het bericht dat er een Blok 3 zou komen klopte dus op dat moment niet. NET5 had maandag simpelweg nog niet besloten of er een nieuwe reeks zou komen. Erik liep dus vooruit met zijn mededeling op de realiteit. Gisteren (vrijdag) sprak ik de woordvoerder weer en toen vertelde hij dat die knoop inmiddels WEL was doorgehakt. Althans: men start de werving voor een derde seizoen omdat men de mogelijkheid open wil houden. Of de serie er echt komt is nog niet 100% zeker, dat hangt onder andere af van de sponsors. Als die blijven (of er vervangende gevonden worden) dan volgt een seizoen 3.

12:32 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home