Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

14.12.05

Update 14 december '05

- Het door ons eerder genoemde reisprogramma 'Gate 5' van NET5 heeft een nieuwe titel: 'Dreamtravel'. Ook is de presentatrice bekend gemaakt, dat wordt Frederique Huydts. Zij was al eerder te zien als een van de hoofdrolspelers in 'Meiden van de Wit' op diezelfde zender. In het programma gaan mensen die wel toe zijn aan een vakantie weg naar een tropisch oord.

- Een nieuw seizoen van Het Blok is, in tegenstelling tot de mededeling aan het eind van Het Blok 2005 door presentator Erik ('Tot Het Blok 2006'), nog helemaal niet zeker. Eerst wordt de huidige reeks geanalyseerd en moet een sponsor zich blijven verbinden aan de reeks.

Programmaoverzicht NET5 2005-2006

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Superbal stopt ook eerder dan gepland (stond vorige week nog in de schema's voor januari), namelijk deze week zaterdag al.

De grootste verliezer (18.00u talpa) is ook gestopt sinds vandaag. Nu komen er afl. van AFV. (als je in de schema's kijkt van Tip is het héééél moeilijk te volgen wat herh. zijn en wat niet... 1e 30 min herh, dan een nieuwe, volgende dag 2 nieuwe, die dag erna 2 herh... :S)En volgende maand komt er "de leukste home video's op talpa.

11:26 p.m.

 
Blogger Kokstra said...

Gate 5 vond ik een leukere titel...

5:35 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Gate5 klinkt toch echt beduidend beter.

9:00 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home