Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

20.12.05

Lustrumeditie Temptation Island op komst

Temptation Island is al een aantal jaar de grootste hit van Veronica, en de serie groeit ook jaar op jaar in populariteit. Het was dan ook een logische stap om met een nieuwe reeks te komen van Temptation Island, zoals we al eerder als eerste meldden. Wij spraken Veronica programmaleider Alphons Martens over een nieuwe reeks Temptation Island. 'Er komt een nieuwe reeks van Temtation Island, maar deze zal wel anders zijn dan eerdere reeksen. We zullen gebruik maken van het feit dat het om een lustrumeditie gaat, dus succesvolle elementen uit eerdere reeksen terugbrengen. Tegelijk zal gekeken worden naar de lokatie, misschien dat die nu anders wordt dan voorheen'. De reeks zal bovendien voorzien worden van een paar nieuwe elementen en verassingen om de reeks spannend en fris te houden.
Ook deze reeks van Temptation Island zal in samenwerking met de Belgische zusterzender VT4 geproduceerd worden. Het was even de vraag of een nieuw seizoen van Temptation Island wel dit seizoen zou komen, omdat de Belgen eigenlijk ook wel iets nieuws wilden proberen in hetzelfde genre. Toch is nu gekozen voor een lancering in maart.
De komende reeks van Temptation Island is alweer de vijfde, daarmee is het een van de langstlopende realityseries van Nederland. Alleen Big Brother en Expeditie Robinson hebben er nu al vijf seizoenen opzitten.

Programmaoverzicht Veronica 2005-2006