Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

13.5.05

Update 13 mei 05

Hieronder een overzicht van de toegevoegde projecten van vandaag

Allereerst een drietal nieuwe programma's zonder zender:
- Shownieuws meldt dat Gert Jan Droge bezig is met een geschiedenisprogramma
- Hetzelfde Shownieuws meldt dat Suze Mens (dochter van Harry Mens) bezig is met een nieuwe editie van Glamourland, maar dan gepresenteerd door haar.
- Producent Palazinno meldt dat ze bezig is met een autoprogramma waarbij de proefritten en de 'mening' in het programma daarover niet van A tot Z betaald worden door de autofabrikant zelf (zoals nu het geval is bij alle bestaande autoprogramma's)
Alle series in ontwikkeling, maar zonder zender

Aan het schema van Tien kan weer een programma worden toegevoegd:
- Tygo Gernandt gaat een satirisch programma getiteld 'Jada Jada' doen. Het programma is volgens Tygo in Showtime 'nog volop in ontwikkeling. Maar langzaam vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats.' Omdat er nog zo weinig bekend is over het programma kunnen we bijna niet anders dan Showtime quoten om de boodschap niet te missen: "Het format is heel simpel: alleen maar lachen. Er gaan mensen optreden. Het wordt echt heel leuk. Maar verder kan ik er nog niets over zeggen."
Duidelijk lijkt ons *uchuh*.
Overigens is dit niet de eerste keer dat Tygo zich verbindt aan een komisch programma. De pilot van 'Gotcha' (Veronica) had Tygo als presentator.
Programmaoverzicht Tien 2005-2006