Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

27.4.05

TIEN slaat Spijkers met Koppen.

Uit een live telefoongesprek tussen Jack Spijkerman en RTL Boulevard bleek dat niet alleen Jack Spijkerman overstapt naar TIEN, maar dat hij ook het programma 'Kopspijkers' meeneemt. Niet alleen een zware dreun voor de VARA en Nederland 3, die het programma al lang in het schema hadden staan voor de zaterdagavond, ook een slimme zet voor TIEN. Die zender haalt er meteen een kijkcijferknaller mee in huis. Ook al halveert het aantal kijkers op TIEN, dan nog zal het een van de best bekeken programma's van Nederland blijven.
Met het programma krijgen de plannen van Talpa met TIEN nog meer vorm. Naast Kopspijkers gaat Jack Spijkerman ook een sportprogramma voor de zender presenteren.

Gewaagd is de zet om Jack voor maar liefst 8 jaar (!) onder contract te nemen, waar de meeste sterren genoegen moeten nemen met maximaal 3 jaar.

Overigens meldt het AD dat er niet 1 seizoen van Big Brother besteld is door TIEN, maar dat er meteen twee seizoenen van de hitserie besteld zijn bij Endemol.

Met de overstap naar TIEN is het overzicht van deze zender ook weer geupdate. Het nieuwe overzicht, met alle bekende series van TIEN vind je hier.