Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

18.2.05

SBS6 komt met autoverbouwwedstrijd (updated)

Autoprogramma's lijken een ware wederopstanding te maken. Een paar jaar geleden hadden we alleen nog maar het gesponsorde 'De Gouden Koets' en 'de Heilige Koe' (wie betaalde zat er in) voor de autoliefhebber. Inmiddels worden we overspoeld met autoprogramma's: SBS6 stofde 'de 6e versnelling' weer af, Veronica introduceerde 'De Grote Beurt' en 'Drivers Seat', RTL4 introduceerde RTL Autowereld en RTL5 heeft een aantal programma's over de auto en transportwereld.
Nu introduceert SBS6 een nieuwe autoprogramma. Ditmaal geen autonieuws, maar een soort verbouwwedstrijd waarin twee teams binnen 24u een barrel moeten opknappen en geschikt moeten maken voor een race op een circuit. De winnaar van het programma wint een nieuwe auto. Het programma lijkt daarmee op een combinatie tussen 'Pimp my ride', 'De Grote Beurt' en een autorace. Producent van het programma is de vrij kleine productiepoot van The Entertainment Group, die eerder Puur Froger maakte.
Update: het programma start donderdag 21 april, om 22u. De werktitel is '24 uurs race'

Een overzicht van alle programma's van SBS6 voor de komende periode vind je hier.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Is er al bekend wie t gaat presenteren?

5:22 p.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

nee, dat is nog niet bekend.

Veel hangt ook af van de allure die ze het programma willen meegeven. Komt het op prime time, of op zondag 16:00u? Het meest waarschijnlijk lijkt me overigens nu de zaterdag om 18 of 19u.

5:39 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home