Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

27.9.04

Projectnieuws 27 september

NIEUW Untitled Tokkie-project (SBS6)
Uit het nieuws komen ze niet, de Tokkies. Ze zouden een real-life soap krijgen, toen weer niet, en nu komt er tóch een zesdelige reeks over de Tokkies. Deze reeks moet gaan over de Tokkies die voor het eerst in een flink aantal jaar op vakantie gaan (ongetwijfeld betaald door de zender). Geen campings of Turkije voor de Tokkies, maar vijf-sterrenhotels. Opnames starten in oktober, niet voor november op de SBS6. (via Medialog)


Kort Projectnieuws
- Dat Jos Brink terugkomt met TV Toppers is al een tijdje bekend, nu weten we ook wanneer: in december eerst een kerstspecial, vervolgens vanaf januari is het te zien op de zaterdag van Nederland 1.
- In een ietwat vreemde zet verhuist SBS6 Rijk & Beroemd vanaf 10 november naar de woensdag, terwijl het nu uitzonderlijk goed loopt op de dinsdag. Wat er voor in de plaats komt op dinsdag is nog niet bekend.
- Ook vreemd dat 'Mijn mooiste dag', één van de high-profile producten van SBS6, waarin vrienden elkaars huwelijk onder begeleiding van Dyanne Beekman organiseren, niet in de schema's staat voor november, terwijl het daar door SBS6 wel aanvankelijk naar toe geschoven is.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Sorry for omitting to sign - I posted the above.

11:56 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home