Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

18.9.04

Projectnieuws 18 september

NIEUW King of the Air
Sander Foppele gaat voor Veronica het (door Red Bull gesponsorde) programma 'King of the air' presenteren. Het persbericht rept: 'Natuurlijk is er aandacht voor de surfscène op Hawaii, spectaculaire beelden van kiten, golf- en windsurfen. Ook zie je de verrichtingen en belevenissen van de twee Nederlandse deelnemers: Rutger en Katja. Presentator Sander Foppele bezoekt daarnaast de coolste stranden, de hoogste golven en de meest spraakmakende mensen'. Erg hoge verwachtingen heeft de zender niet van het programma, het staat geprogrammeerd op vrijdagen 20:00. Per 22 oktober.

NIEUW De Occasionshow
Een vreemde toevoeging aan het SBS-avondschema van donderdag. Op dezelfde avond als Peter R de Vries is straks ook 'De Occasionshow' te zien. Een programma waarin tips worden gegeven voor de aankoop van occasions. En de presentator gaat in opdracht van een kijker op zoek naar een occasion die bij hem of haar past. Eigenlijk dus 'De TV Makelaar' maar dan voor auto's:). Andre van der Toorn (Wegmisbruikers) gaat het presenteren.
Start: 11 november


En verder:
- Medialog meldt dat de status van 'Bankgeheim', het programma van de AVRO en de BankGiroLoterij, nog verre van zeker is.
- Shownieuws verhoogt per direct het aantal post-Hart van Nederland-uitzendingen. Voortaan is het programma ook op zaterdag te zien.
- Het Vinkenslagproject van Endemol is afgelast: er willen te weinig mensen meewerken aan het programma.