Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

16.9.04

Projectnieuws 16 september

- MTV blijft het aanbod van original content uitbreiden. In de winter van 2005 komt MTV met het programma 'Are you sure you're gay?'. In dit programma worden een aantal homo's naar een huis gestuurd in Zuid Europa met een aantal op zijn minst aantrekkelijke vrouwen. Getest gaat worden of de homo's wel écht homo zijn of dat ze te verleiden zijn tot actie met een vrouw. Op dit moment wordt er geworven naar homoseksuele kandidaten.

- Ook collegazender The Box is nog steeds bezig met het uitbreiden van de original content. Het filmprogramma van The Box staat nog steeds op de rol, maar de lancering hiervan is uitgesteld. Zou het programma eerst per september al starten, nu zal dat eind oktober/begin november zijn. Er is al wel een sponsor gevonden.

- Lucille Werner krijgt een nieuw programma, meldde ze in RTL Boulevard. Om welk of wat voor programma het gaat is niet bekend.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

dit heeft nix met het onderwerp te maken... weet jij welke aflevering (titel) er vandaag uitgezonden word van the cosby show op rtl5. kan het nergens vindne, niet op hun site, teletekst, tvgids.nl. kun jij me helpen? petra

4:17 a.m.

 
Blogger tvtoekomst said...

Ik heb geen idee. Gewoon kijken en daarna traceren waar ze zijn aan de hand van de omschrijvingen van TVtome.com

10:54 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home