Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

22.9.04

Projectnieuws 22 september UPDATED

NIEUW Untitled Viola Holt project
Viola Holt zou zo goed als zeker weer terugkomen met een programma, dat meldt Shownieuws. Wat voor programma, voor welke omroep, etc: allen onbekend. Tijd voor een terugkeer van 'Klasgenoten'?


En verder:
- De premiere van 'Meiden van de Wit' is uitgesteld omdat NET5 het zó goed zou doen, dat het de serie niet nodig heeft om haar marktaandeeltarget te kunnen halen. Dat meldt RTL Boulevard. NET5 doet het goed, dat kan niet ontkend worden, maar waarom probeert de zender de concurrentie niet een slag toe te brengen door nóg meer te groeien? In plaats daarvan neemt 'Meiden van de Wit' in maart de plaats in van een nieuw programma wat anders geproduceerd zou worden.

- Irene van der Laar gaat de Staatsloterijshow presenteren. Ze neemt hiermee de rol over van Marc Klein Essink over. Dat meldt SBS6' Shownieuws.

- We wisten het al, maar nu is het definitief: Jos Brink komt terug met maar liefst 17 afleveringen van het nostalgieprogramma 'TV Toppers' (via Medialog). Waarschijnlijk per maart op TV.

- Vage gebeurtenissen rondom 'Spoorloos Verdwenen', de nieuwe politieserie van de AVRO. De AVRO zou niet tevreden zijn met het resultaat van de tot nu toe opgenomen afleveringen (4 in totaal). De AVRO weigert de serie nu af te nemen. RTL Boulevard interviewde echter Cas Jansen (hoofdrolspeler) en die beweert dat de AVRO nog niets van de serie gezien heeft. Joop Daalmeijer (net-coördinator NL2) zou de serie wél gezien hebben en wél enthousiast zijn.
Vreemd dat de AVRO de serie kennelijk ineens slecht vindt: ze lezen de scripts toch voordat er ook maar iets opgenomen is? De scripts worden immers van te voren altijd aangeleverd bij een omroep. Zodoende weten ze waar hun geld naar toe gaat en kunnen ze nog het een en ander aanpassen.
Spoorloos Verdwenen stond voor 2005 gepland.

- We meldden al dat NET5 Dramaserie 'De Wel volgens Milo' uit het schema gehaald is. Nu weten we inmiddels dat het programma dit voorjaar pas terugkeert voor een tweede kans.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

dat staatsloterij logo staat naast verkeerde tekst

11:44 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home