Wat kun je komend seizoen, maar ook het seizoen daarna verwachten op de Nederlandse TV? Dat vind je op TV-toekomst!

19.6.06

SamenWonen gehalveerd terug

Een van de leukste woonprogramma's was het: SamenWonen. Tot men afgelopen seizoen besloot SamenWonen op te rekken tot een uur durend programma. Het programma werd er stukken minder leuk op en alhoewel er wel een vierde seizoen werd aangekondigd voor afgelopen voorjaar, werd deze niet opgenomen. Onze vrees was dan ook dat SamenWonen niet meer zou terugkeren. Tijdens de Nickelodeon Adverteerdersdag spraken we kort met presentator Erik van der Hoff over SamenWonen. Die deelde de mening dat de uursvariant niet volledig geslaagd was. Een voorwaarde voor hem om het programma te blijven presenteren was dan ook dat teruggekeerd zou worden naar het kortere format, met wel hier en daar een aanpassing. Voor afgelopen voorjaar waren ook al veranderingen voorgesteld binnen het uursformat (onder andere een soort kwis), maar die plannen gaan niet door. Het programma keert terug, maar in de min of meer orginele vorm: met Erik als presentator.
Erik is naast het presenteren van 'het Blok' ook verbonden aan een nieuw programma als presentator: 'Kop of Munt', een reisprogramma waarin zowel de luxe als de budgetreis getoond wordt van een bepaalde stad. Of dat programma er komt is nog steeds onzeker, al heeft zich al wel 1 stad aangemeld als potentiele (betaalde) bestemming waar eventueel een pilot opgenomen zou kunnen worden.

Alle bekende programma's voor seizoen 2006-2007 van NET 5 vind je hier.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

geef de meubels aan mensen die het nodig hebben en maak het niet kapot dit vind ik eeuwig zonde

1:27 p.m.

 
Anonymous annette said...

nou ben het helemaal eens met de reactie van mijn voor ganger !!! ik vind het behoorlijk grof wat jullie laten zien en zeker zondag 25 januarie meubels wat zo goed als nieuw zijn met plezier door midden zagen associaal vind ik het er zijn genoeg mensen in nederland wat niks hebben en er naar snakken zou zeggen bied ze gratis aan dan doen jullie er nog wat goeds mee
DENK OOK EENS AAN DE MEDEMENS

11:21 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Ik ben het ook eens met de reacties hiervoor. Echt schandalig. Doe er wat mee

1:36 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home